& chocolate

 

Bild 1:

  • 2,5         dl vatten
  • 2,5         flytande margarin
  • 250g      mörk choklad
  • 5 dl        socker
  • 3 dl        vetemjöl
  • 0,75 dl    kakao
  • 2            ägg
Sätt ugnen på 150°C. Smörj och mjöla en plåt
Blanda vatten, margarin, choklad och socker i en kastrull. Vänta tills chokladen smält. Ta av från plattan.
Häll i lite mjöl i taget och rör om. Häll sedan i kakao.
Vispa äggen lätt med vaniljsocker. Blanda ner i smeten.
Sätt i ugnen i 1 timme. Låt svalna och njut!


Bild 2:
  • 3            ägg
  • 3 dl        vetemjöl
  • 1,5 tsk    bakpulver
  • 1,5 tsk    vaniljsocker
  • 160g       smält margarin
  • 150g       choklad
Sätt ugnen på 240°C
Vispa äggen och socker poröst
Blanda i vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker.
Smält chokladen med smöret.
Blanda allt och sätt i ugnen i 10 min.
Låt svalna och sätt in i frysen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0