& chocolate
Bild 1:
- 2,5 dl vatten
- 2,5 flytande margarin
- 250g mörk choklad
- 5 dl socker
- 3 dl vetemjöl
- 0,75 dl kakao
- 2 ägg
Blanda vatten, margarin, choklad och socker i en kastrull. Vänta tills chokladen smält. Ta av från plattan.
Häll i lite mjöl i taget och rör om. Häll sedan i kakao.
Vispa äggen lätt med vaniljsocker. Blanda ner i smeten.
Sätt i ugnen i 1 timme. Låt svalna och njut!
Bild 2:
- 3 ägg
- 3 dl vetemjöl
- 1,5 tsk bakpulver
- 1,5 tsk vaniljsocker
- 160g smält margarin
- 150g choklad
Vispa äggen och socker poröst
Blanda i vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker.
Smält chokladen med smöret.
Blanda allt och sätt i ugnen i 10 min.
Låt svalna och sätt in i frysen.
Kommentarer
Trackback