Länken till namninsamlingen

Blev lite fel när jag skulle uppdatera mitt inlägg, råkade ta bort det.

Det blev också lite klydd med länken jag la upp, här kommer den igen och hoppas att det ska funka nu

www.namninsamling.com/skanetrafiken08

Skoldag

Sov hos min pojkvän till idag och gick sedan till skolan fast jag inte behöver göra det. Är ganska trött och längtar hem, men har inget att göra hemma så jag kan lika bra sitta här.

Har nämligen gjort klart allt jag behöver göra fram till studenten den 13e :) längtar otroligt mycket, ja förutom att jag inte har fått något jobb fast jag sökt ca 8 st på mindre än en månad. "Arbetserfarenhet" krävs, men hur ska man kunna få det om man inte får något jobb?

Sitter och har tråkigt. Kollar runt lite sider på internet bara. Kollar på ett bar caprishorts som jag verkligen vill ha. Har inga pengar fast dom bara kostar 198:- men studenter är ju fattiga som man säger.

Såhär ser dom ut
image10
Dom är riktigt snygga tycker jag. Finns i färgerna, khakigrön, vit, brun och kitt. Dom går att hitta på H&M.

Fiasko igår!!!

Jag tyckte sveriges låt va bäst igår! För er som inte tyckte det, va den verkligen så dålig att inte ens komma i top 10?

Hur kan detta hända? Allt va ju perfekt enligt mig. Charlotte är en stjärna som gjorde allt rätt, men det räckte inte. Vet ni varför?

Jo för att Melodifestivalen har blivit något helt annat under åren. Man röstar inte på den låten man tycker är bäst utan man lägger rösterna på grannländerna. Alla balkanländer röstade på varandra, närliggande länder till Ryssland röstade just på Ryssland. Jag trodde alla hade förstått det nu, men icke. Ska vi (Sverige, Danmark, Norge, Finland och Island) ha någon chans att vinna i kommande år måste vi börja rösta på varandra, tyvärr, det är väldigt tråkigt att det ska behöva bli så.

Och som Bert säger, "Sanna hade klarat det bättre". Det tror inte jag. Sannas låt va också jättebra, men ballader går inte hem i ett gäng låtar som är uptempo. Även om det varit en massa ballader i år så hade man fortfarande röstat på sina grannländer, så det kvittar väl att vi skickar den låt som fick mest tittarröster?

Charlotte va bäst igår, hon visade verkligen att hon har vad som krävs. Tyvärr räckte det inte i en tävling som handlar om allt annat än musik.
image7
Bild tagen från http://www.svenskamagasinet.nu/

Fotbollsmatch

Mötte Eskilsminne med A-laget idag (5-3 till oss tror jag). Dom va inte så duktiga faktiskt, inte för att ha med sig div 3 spelare. Dom spelade fult o deras publik va inte så snälla dom heller. Vi fick frisparkar mot oss när dom snubblade! Domaren dömde nog för den som ramlade, o vi gjorde inte det så dom fick allt.

Jag har en fin present av dom till Studenten:
image5

Tack så mycket! det gör ju inte lite ont, men tack.

Ska möta dom i DM till hösten, kvartsfinal. Då ska dom ha enbart div 3 spelare sa dom. Men dom vinner ändå inte för vi e riktigt duktiga.

Vanlig dag igen!

Hade vernisace (osäker på stavning) idag med bilder o saker vi gjort i skolan. Det va inte många som kom o kollade kan jag säga.

Gick hem med Tobias och har varit här sedan halv 11 ungefär. Har spelat sims o ätit bara, o kollat lite på tv.
Ska ta tåget hem nu kvart i 6 för att jag o syrran ska kunna lämni dom sista inbjudningskorten till studenten.

Mamma ringde innan o berättade om dukarna vi ska ha, istället för lila blev det typisk student med sverigeflaggor :)
Längtar ganska mycket nu kan jag säga!!

Champions League Final!!

Kollade på CL finalen igår. Vilken rysare!! det kan man nog säga att det var. Som United fan e jag sjukt glad!!

Första halvlek dominerades av Manchester tyckte jag, Chelsea hade inte så mycket att komma med faktiskt.
Ronaldo gjorde mål i 26 min (ungefär) efter ett snyggt väggspel av Scholes och brown. Manchester släppte inte genom mycket förrens i 45 min då Lampard gjorde mål, efter vad jag tyckte var slarv av backarna. Kunde dom inte fått 1-0 i halvlek bara!! det hade gjort mig mindre nervös. Fast Van der Saar hade nog tagit bollen om han inte hade halkat!

Andra halvlek va helt klart Chelsea's. Dom skapade chanser på chanser. United hade stolpen som räddare i 78 min! Jag förstod aldrig riktig va manchester höll på med faktiskt. Va helt 100 på att dom skulle vinna lätt.

Efter drogbas målchans visste jag att united satsade på straffar, jag kände det på mig faktiskt.

I förlängningen fick drogba rött kort efter han gett Vidic en bitchslap. Rätt faktiskt då det va sjukt onödigt. Sen e jag faktiskt inte säker på vem det va som fick gult, Tevez fick det. Men det andra vet jag inte för det va ju total kaos där en stund.

Straffarna då.
 Hur kan Ronaldo missa? Jag chansade att han skulle missa men vafan, syrran blev lite sur på mig där faktiskt.
Lider med Terry, jävla otur (tur för manchester) att han missade. Blev ledsen när han grät, det e jobbigt att se män gråta faktiskt.
Van der Saar, vilken målvakt! Han touchade bollen i två av straffarna, han hade tur att Terry missade. Men vilken räddning!!! Förstod inte först att dom vunnit, men jag trodde Chelsea skulle slå en till.


Prisutdelningen: Ronaldo va sjukt glad (lättad över att dom inte förlorade iomed att han missade mål), Han smet förbi alla för att få medalj först. Sen höll han på att tappa pokalen, haha det hade varit roligt att se!!

Manchester United vann och det är jag glad för! Heja Manchester!!!!!!
image4



Vanlig dag

Idag har jag inte gått till skolan, har inget att göra så det kändes inte så lönt.
Spelade lite wii innan jag åkte till Tobias. Jag åt en hotdog o sen mjukglass.

Nu sitter jag och väntar på att The sims ska bli klart så jag kanske kan spela det :)

Senare idag e det ju CL finalen mellan united och chelsea. Heja manchester!!

Stolt svensk = Rasist?

Spelade match igår, vi vann med 2-1 mot borgeby. Gjorde ett mål o sen assist till det andra :)


Nu till det andra. Kollade på när olika artister sjöng den amerikanska nationalsången, det e sjukt hur dom älskar sitt land. Bor man i USA MÅSTE man ha en amerikansk flagga, verkar det som. Man måste älska sitt land.

I Sverige blir man kallad rasist om man visar att man är stolt över att vara svensk, inga svenska flaggor verkar vara tillåtna. Jo om man vill bli kallad rasist.

I USA är det bra om man har sina flaggor utanför hemmet men inte i Sverige. Det är konstigt tycker jag.
Invandrarna i USA älskar att vara där för det är bättre än deras egna länder, dom är stolta över att vara amerikanare, men Invandrare i Sverige verkar nästan att skämmas.

Har jag helt fel syn på detta?

Studentfix!

Sitter hemma hos min kära Tobias och fixar med mina och Lindas inbjudningskort till vår studentfest. Dom blir riktigt fina med allt gult och blått.

Ska börja söka lite jobb idag också så jag kan börja tjäna pengar. Vill tjäna pengar så jag kan flytta till en lägenhet med Tobias så snabbt som möjligt!

Ska sova hos Tobias hela helgen, det ska bli skönt. Sen ska jag spela match imorgon mot Borgeby, hoppas vi vinner.

Vet inte vad mer jag ska skriva, det har inte hänt så mycket idag men det kanske inte är så konstigt, klockan är bara kvart i 3.

Studentbanderoll

Idag har jag gjort klart det mesta på våra studentbanderoller med Therese, Emelie, Tina, Angelica och Petra. Vi har gjort 3 stycken o jag vågar nog säga att vi har snyggast på vår skola. Nu finns det dom som tycker dem är fula men det bryr vi oss inte om för ni kan inte bättre själv.

Efter skolan åt jag o Tobias på Rhodos, kebabpizza med vitlökssås, extremt gott. Blev ganska mätt men det gör inget.
Nu sitter jag hemma hos Tobias o gör ingenting.

Delar av banderollerna:

     

Ny blogg

Nu har jag bestämt mig för att starta en blogg. Tänker väl skriva om allt möjligt och antagligen lägga upp bilder också, men inte i samma mån som på bilddagboken.

Ville ha en fin sida men det fanns inte så mycket och välja på så det blev nån retro bakrund så länge. Jenny får fixa något fint till mig så det blir lite annorlunda.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva för det har inte hänt så mycket idag, mer än att jag ätit glass med tobias :)

Hoppas ni kommer gilla mina framtida inlägg :)

RSS 2.0