Ny vecka, nya tag

Då var det ny vecka igen, det känns helt okey faktiskt. Ska försöka få lite saker gjorda denna veckan tänkte jag.
Idag gick jag till gymmet innan frukost, det blev 45 minuter på löpbandet (30 min jogg och 15 min rask gång), väl hemma gjorde jag lite situps.

Har även pluggat vägmärken och gjorde alla 4 test. TYVÄRR failade jag alla, men dock bara med genomsnitt 2 fel på varje test så det är bra att göra om imorgon! Börjar nämligen närma mig slutprov så måste få all teori gjord så snabbt som möjligt!

Har även köpt nya fotbollsskor, inga röda men jag lyckades ändå få ett par liknande. Det blev ett par svart och blå Adidas predator, får se hur det känns att spela i dom, dock tycker jag att det ska bli grässäsong så jag får använda dom!

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka somna, imorgon blir det körskolan för att förhoppningsvis klara testen och sen ska jag laga mat till min kära sambo också innan det blir iväg och träna med laget!

Träningsmåndag!

Har haft körlektion idag, det gick väl sådär! Behöver vara lite mer koncentrerad när jag kör!
Direkt efter lektionen stack jag till gymmet. Det blev 45 minuter på löpbandet sen körde jag mage, rygg och bröst. Ska träna upp min kondition lite mer så har lagt upp ett lätt schema.
Måndag, onsdag och fredag ska jag köra 45 minuter rask promenad eller lätt jogg. Utöver det blir det ju fotbollsträning också!

Har precis ätit upp min after workout mål och ska sätta mig och plugga vägmärken så jag kan börja göra vägmärkestesten!

Jobbig svacka

Körlektion idag, körde motorväg och det är väl helt rätt ställe att få järnsläpp på?
Har bara en pärm kvar, fick 2 fel för mycket när jag gjorde den idag, ska försöka igen imorgon!

Jobb i 2 timmar. Kände att att panikångesten var på väg så var tvungen att komma därifrån. Ska jobba imorgon sen är jag ledig i 2 dagar! På fredag blir det nog lagfest hoppas jag! Nu ska jag ta en till runda med vovven!

Träningsvärk såhär på kvällen

Är det bara jag eller är träningsvärk underbart? Kan knappt gå i trappor för jag har en grym träningsvärk i framsida lår och rumpa! Älskar det, man känner verkligen att det kommer ge resultat. Trodde dock att jag skulle få träningsvärk imorgon men hellre att jag får det nu än att jag vaknar imorgon och inte kan ta mig upp ur sängen!

Nu ska jag fortsätta att kolla på En unge i minuten.

Don't eat bananas

Var uppe med tuppen idag, gick upp halv 6 för att hinna träna innan jobb.
Det blev rumpa, rygg och mage. Vill få större rumpa så har börjat satsa på det nu. Kommer inte få den perfekta rumpan till sommaren, men den kommer! Körde tunga knäböj + allt annat jag brukar göra.

Nu ska jag platta håret och äta en banan sen sticker jag till jobb!

RSS 2.0