Vinst!

Har spelat match idag och vi vann med 10-2. Skönt med många mål för det är det som kan avgöra vem som vinner serien.
Gjorde ett mål, ett riktigt snyggt mål, en nickskarv! så snyggt!

Nu sitter jag hemma hos Tobias och tar det lugnt. Mina ben är helt döda och jag har ont i min rygg.
Tobias ska spela imorgon, samling kvart i 10, jag som trodde att jag skulle få sova länge!

Rädda Isbjörnarna!

Har precis blivit fadder till Isbjörnar. Såg en reklam på min hotmail om att bli fadder och det blev jag! 100 kr i månaden är inte så mycket för att hjälpa dom så det tycker jag fler ska göra!

Det tar inte lång tid och man hjälper  till att betala utrustningen till Isbjörnspatrullen som hjälper isbjörnarna mot tjuvskytte osv.

Så jag tycker ni ska gå in på WWF:s sida och göra samma sak!

http://www.wwf.se/isbjornsfadder/form/index.php

Gör nu något bra denna månaden!

Tuff vecka!

Har spelat två matcher denna veckan(vunnit båda), ska spela imorgon, på tisdag, på fredag och nästa söndag också. Det sliter rejält på kroppen, även om det är kul som tusan!

Nu ligger jag i sängen och kollar på Hannibal samtidigt som Tobias ligger och spelar på min nya mobil som jag hämtade igår! riktigt snygg är den!

Nu ska vi snart sova för vi ska upp tidigt då Tobias ska ta tåget 8 till landskrona så han kan få jobba lite. Ska slappa tills Bertil (tränare) hämtar mig och Syrran vid 11 imorgon. Tror jag iallafall, är riktigt dålig på att komma ihåg tider!

Allt för mig idag, Ha det!

Arbetslöshet suger

Sitter just nu och söker jobb, har sökt 18 jobb på några dagar och jag får inga! jag förstår inte varför för jag har ett bra CV. Men det kommer väl, tycker det är tråkigt att sitta och glo varje dag, vill jobba från 8-16!! eller något sånt.

Min mobil kom inte igår så den ska väl komma idag får jag hoppas, annars ringer jag till 3. Min mobil jag har nu suger så jag vill verkligen ha den nya nu!

Match ikväll, får se hur det går då vi gör sjukt för många byten så det blir inte riktigt spel! Vi måste även ha gemensam uppvärmning, vilket jag ska se till!

I väntan på...

... min mobil så sitter jag lite vid datorn bara. Har så extremt tråkigt att jag inte vet var jag ska bli av. Hoppas bara attt mobilen kommer idag så jag kan få fixa med den lite!

Igår spelade vi match mot Teckomatorp SK. Det blev 1-3 till oss vilket jag är förvånad över, vi spelade inte sådär jättebra som vi brukar så dom borde faktiskt fått ett mål till, minst.
Vi sprang för det mesta runt som yra höns, kändes som det va första gången vi spelade tillsamman!

Nu ska vi iallafall försöka spela lite bättre mot Borgeby som man förtjänar att vinna iallfall.

En välpedikerad stortå...

som det stod i tidningen.

Vi vann mot Ik Wormo med 4-0!!! Helt sjukt underbart.

Vi hade kontroll över hela matchen och kunde spela ut dom. Petra gjorde 1a målet, kommer dock inte ihåg hur det såg ut, Jag gjorde 2a, ett sjukt snyggt mål med en nick skarv av en hörna från Petra. Abbe gjorde det 3dje, ett nickmål det också. Petra gjorde det 4de och sista.

Så sjukt skönt att vinna, nu har vi lika många poäng som Wormo men dom har en match mer spelad, vi har gjort 53 mål mot deras 46. Sen har vi släppt in 17 och dom 16. Det är väldigt jämt faktiskt men vi kan ta seriesegern faktiskt, spelar vi som vi gjorde igår har vi världens chans att gå upp i div 3!!!!


Fotbollfotbollfotboll

Mycket fotboll nu.
Match mot Wormo imorgon som vi måste vinna! Dom är bra men det är vi också. Vi har lika stor chans som dom att vinna, om inte större.

Sen på tisdag möter vi Teckomatorp med b-laget, och på torsdag Borgeby också med b-laget.

Nu ska jag smörja in lite av mitt ben med tigerbalsam så den är helt tipptopp imorgon!

Div 3, here we come?

Mötte Eket idag, härlig vinst med 11-0. Gjorde ett mål vilket jag är glad över.
Nu väntar Wormo från landskrona på fredag, vinner vi den matchen är vi ett steg närmare div 3! Jippi!

Dagen efter DM

Jag är öm, trött och riktigt förbannad.
Vi förlorade med 4-0. Kanske inte riktigt oväntat för vissa då det va ett div 3 lag men så duktiga va dom faktiskt inte. Vi hade kunnat vinna om vi bara hade skärpt oss.
Nu är jag mest förbannad för att jag fick spela back vilket jag verkligen verkligen INTE vill göra. Jag gick inte från målvakt till back, då hade jag lika gärna kunnat stanna i mål.

Har blåslagna knän fulla med skrapsår, det är det enda som känns skönt. Jag gav allt.


DM!

Ja då sitter jag här igen..
Idag ska vi spela match mot Stehag, det ska bli kul. Endast träningsmatch mest nog för att vi spelar DM på tisdag mot Eskilsminne som vi vann mot i serien. Fast denna gången ska dom ha sina div 3 spelare med sig så vi får se hur det går!
Tror det är kvartsfinal faktiskt så vi måste vinna!

För exakt ett år sen började jag i Svalöv och det va faktiskt DM som va den första matchen jag spelade i svalövs tröja. Vi förlorade då men det får vi inte göra nu.

RSS 2.0