Sjukstuga

Har varit sjuk ett par dagar och jag börjar tröttna på det rejält! Det som är positivt är att febern har gått ner idag. Ska hoppa in i duschen snart och tvätta av mig det sjuka så att jag kan jobba imorgon och spela match på söndag! Har inte flippat ut med maten som jag brukar när jag är sjuk utan har lyckats hålla det bra ändå, ja jag kanske kunde ha skippat mackorna men det är lätt att ta när man inte orkar och ställa sig och laga mat!

Nej in i duschen och sen kolla på någon film!

Träningsvärken har redan kommit!

kIdag träffade jag min PT för första gången. Hur är otroligt snygg och hur härlig som helst! Kan redan se att detta kommer att bli 3 riktigt bra månader! Kan knappt gå för mina ben är helt slut, har aldrig känt såhär efter ett träningspass förr. Nu väntar jag bara på kost och träningsschema så det kan bli lite fina resultat! Har jobbat jättemycket och har inte haft ork att sätta igång datorn men nu har jag lyckats fixa så jag kan skriva på mobilen istället! Det betyder fler och roligare inlägg.

Trött onsdag

Idag har varit en trött och jobbig dag. Har sovit 3 timmar två nätter i rad nu och det känns! Ska upp tidigt imorgon också så ska alldeles strax ställa mig och laga min lunch, vill inte äta på Burger King en enda dag till! Ska även träna imorgon så jag måste få i mig bra mat!

Nu ska jag plocka lite kläder och sen laga mat. Förhppningsvis kommer jag i säng tidigare idag! Har tittat på lite jackor som jag vill köpa, bilder på dom kommer imorgon!

Måndag hela veckan?

Idag har varit en riktigt bra, varm men bra, dag! Vaknade groggy av att dom ringde från jobb och ville att jag skulle börja tidigare, vilket jag såklart ville. Kom dit och får veta att jag ska stå i kassan! Inget illa mot kunderna men jag trivs bäst i baren, samma på BK, jag trivdes bäst i köket! Vet inte varför men jag passar att göra saker mer än att ta emot beställningar! Dock har det börjat bli bättre, är inte riktigt bra på att småprata med kundern än.

Efter jobb stack jag direkt och köpte en ny jobbskjorta, en svart, lite tunnare och smått (!!!!!) see through. SJUKT snygg och väldigt skönt, ska bli roligt och se om jag blir lika varm imorgon. Passade även på att övningsköra och det gick faktiskt bra, har det fortfarande i mig. Har problem med teorin så det får jag fortsätta att kämpa med!

Nu ska jag ut med vovven och sen bara slappa framför tvn, ska upp tidigt (runt 4) för jag börjar kvart i 7!En lugn start på helgen

Idag har inte hänt väldigt mycket, har bara tagit det lugnt och kollat på tv. Ska alldeles strax ut med hunden och sen lägga mig och sova. Imorgon blir det jobb mellan 15-23.30, ska bli roligt då jag gillar stängningar, även om jag inte riktigt gillar tiden!

Ska se om jag kan komma iväg och träna innan men jag tvivlar på det faktiskt. Har iallafall bestämt tid med PT och nästa måndag ska jag träffa henne för första gången! Ska bli så sjukt roligt

1 månad kvar

Fick bli en finmiddag idag, om en månad firar nämligen jag och Tobias att vi levt tillsammans i 5 år! Och vilka 5 underbara år det har varit, de bästa i mitt liv. Det fick bli oxfilé, klyftpotatis och vitlökssås! Nu ska vi titta på film, The women in Black! Daniel Radcliffe, som är en av mina absoluta favoriter någonsin, har  fått riktigt bra betyg och det ska bli roligt att se om man kan släppa Harry Potter när jag ser honom!


Long time agoooo.......

Tänkte ta upp bloggen igen. Har varken haft ork eller riktigt med tid. Har fått ett nytt jobb som tar upp nästan all min vakna tid! Jobbar numera på Starbucks på Kastrup, nej det är inte jobbigt att pendla! Älskar att jobba där, det passar mig helt perfekt då jag får träffa mycket folk och får öva på att bli riktigt social igen!

Har inte tränat så mycket mer än fotboll, tror det var en månad sen sist jag var på gymmet. Det ska det dock bli ändring på då jag har skaffat mig en personlig tränare! Angelica heter hon och är en riktig snygging! Hon har en grym kropp och kommer att vara en stor inspirationskälla! Riktigt skoj att få en kvinnlig PT, tycker det behövs fler!

Nu ska jag äta en sen frukost, även om jag varit vaken i 2 timmar så har jag inte orkat göra något än!

RSS 2.0