Allvar nu!

Kickar igång helgen med storkok och extrem inspiration! Kan vara världens snyggaste PT!

Ben och bröst på gymmet

Har börjat med ett superset schema nu och det känns hur roligt som helst! Har gått ner 1 kg och mina armar börjar få fin form tycker jag. Idag körde jag ben och bröst på gymmet:

- Utfall med vikt över huvudet & bänkpress
- Benpress & armhävningar (ena handen på en bänk)
- Knäböj & Flyesmaskin
- Lårcurl på boll & lutande hantelpress

Imorgon är planen att jag ska ut och springa 30 minuter innan jobb, börjar 11 så det borde jag hinna. Har även gjort en massa matlådor så kosten kommer att skötas.

Har en plan eller ett beslut jag vill ta snart, ska prata genom det med några viktiga och min PT innan jag berättar det här! Men om det blir som jag tänkt så kommer det att bli ännu roligare att träna!

Pump!

Fick till ordentligt pump på gymmet idag. Körde armar och mage stenhårt och lyckades att öka i vissa övningar. Skulle ha kört intervaller men min rygg orkade inte riktigt så får köra det nästa gång istället.
  • Stående curl med stång
  • Sittande bicepscurl med hantlar
  • Hammercurl med rep
  • Dips på bänk med vikt i knä
  • Smal bänkpress
  • Triceps pushdown med rep
  • Situps superset crunches

Försökte ta bilder men dom blev inte jättebra, bjuder på dom ändå!

 

Lite pump ser man iallafall!!

Det går definivt framåt!


Vad trögt det går

Bloggande kommer tyvärr i 3dje hand, vet inte varför men så är det. Har precis varit på en lång promenad med Joey och ska sticka till gymmet för att kötta lite armar! Väntar spänt på ett nytt träningschema av min PT så jag kör på stenhårt med det jag har så länge! Har gett mig fan på att det ska bli bra resultat till nästa gång jag ser henne, hon berömde mina armar och rygg sist så nu ska resten av kroppen bli lika bra!

Pepp inför träningen!

Tror hon heter Marija Dimitrovic!

RSS 2.0