"No Pain, No Gain"

Är på bättre humör nu, har suttit och fixat med mitt och syrrans träningschema vecka 4-6! Blev nöjd och jag hoppas hon blir det också, vecka 3 börjar imorgon så hinner fixa till nästa schema om det inte funkar. Tror jag har gått ner i vikt, eller iallafall minskat mina mått. Hade på mig en skjorta igår som satt lösare än sist jag använde den och mina byxor på jobb sitter inte lika tajt längre! Heja mig!


"Give some love today, babe"

Har haft en riktigt dålig dag idag! Allt har blivit fel och jag har blivit mer och mer irriterad ju längre dagen håller på. Nu sitter jag här, riktigt förbannad på mig själv att jag inte stack och tränade.

Jag hoppas dagen blir bättre imorgon...

"Can this be it?"


Pure Perfection

"Wanna be like them, but i'll mess it up again"

Fick sluta tidigare från jobb idag, ville bara hem. Ville inte va där för det var KAOS! Aja det var inte mycket jag kunde göra åt det.
Tänkte träna men jag har ingen ork eller lust så får träna på lördag istället, ska köra lite löpning tänkte jag.

Har spelat xbox hela dagen, längtar tills mitt spel kommer, håller tummarna att det kommer imorgon annars får jag vänta tills måndag och det vill jag helst inte göra.
Nu ska jag kolla lite på tv, det behövs efter en god middag."I'm taking baby steps this time"

Jag har bestämt min framtid. Dock är det något jag velat innan men gav upp tanken för att jag verkligen inte klarar av matten! Jag är så dålig att så fort jag kollar på ett, för mig, komplicerat tal ger jag upp. Men jag ska fan klara det!

Jag ska bli veterinär! Utbildningen är 4-5,5 år beroende på var jag pluggar.

Först och främst ska jag plugga upp MatteB, sen ska jag gå naturvetenskapligt år för att läsa Fysik, Biologi och Kemi A-B och Matte C-D. Ska även göra högskoleprovet tills jag får 1,6!

Om 1-2 år SKA jag söka in. Förhoppningsvis inom 2-3 år HAR jag kommit in.

"Never ever let you be alone"

Idag är en dag då inget känns bra. Allt kommer samtidigt, jag trivs inte där jag bor, jag jobbar inte det jag vill jobba med innerst inne, jag har inte gjort allt jag vill göra.

Jag vill helst av allt jobba med djur, alla sorters djur. Samtidigt ska jag helst bo utomlands. Jag vill plugga utomlands men det kan jag inte för mina betyg är inte tillräckligt bra! Helst av allt vill jag bli veterinär, dock behövs det Matte B,C och D eller E. Och det kommer aldrig hända, dessutom behövs Fysik B, Kemi B och Biologi B. Buuu?

Visst, jag kan plugga upp ämnena, men när? Jag måste jobba så jag kan leva OCH ta mitt körkort.
Plus att den enda skolan som erbjuder veterinärutbildningen ligger i Uppsala? Buuu där med!
5,5 år är utbildningen, jag känner för att ge upp...

"I give it away so easily"

Träningen idag gick inte så bra, jag har grymt ont i min högeraxel så kan bara göra situps och rygglyft och det får jag faktiskt vara nöjd med..
En positiv sak med mat/träningschemat är att mina lår inte skaver när jag går längre, så lite vikt har nog försvunnit. Är inne på vecka två och jag tycker det är underbart att träna varje dag.

Maten idag gick inte riktigt som planerat men jag fick i mig det jag behövde. Äter knappt några kolhydrater men försöker ändå få i mig 150-200 gram om dagen. Mer dom dagarna jag kör styrka.

Nu ska jag få mig min sömn och upp och träna imorgonbitti.

"I guess I'll just remain the same"

Betalade mina räkningar precis, fan att jag inte är miljonär! Någon annan som får lite ångest varje gång man ska betala sina räkningar? Kunde spara pyttelite till mitt körkort men har 1500 att klara mig på till nästa lön! JIPPI

Nu när jag gjort det och ätit frukost ska Joey få sig en promenad och jag får väl försöka hitta på något för resten av dagen. Lite surt att det är så kallt ute annars hade jag velat gå ner till havet och sitta och fundera lite!

That was someone else’s dream

Nu har jag både tränat och varit ute med Joey.
Det blev först 35 minuter på löpbandet och sen 20 minuter crosstrainer. Är nöjd med dagens morgonträning, tycker det är ett bra schema jag och syrran har!
Denna veckan ska jag försöka följa matschemat bättre, inget svårt utan 5-6 måltider om dagen för att hålla blodsockernivån och hungern på bra nivå.


Torsdag = Vilodag?

Nej kanske inte det...
Gick upp halv 10 ungefär och körde lite styrka. Planen var att sticka till gymmet men är så trött på att styrkeavdelningen inte funkar så kan lika gärna köra styrka hemma istället.

Nu sitter jag bara här, borde egentligen sticka och handla mat men orkar inte. Ska äta bakad potatis med skinka och vitlökssås. Samma som igår men det är så enkelt att göra och det mättar bra vilket behövs för jag jobbar stängning idag och det lär bli kycklingsallad till mat där, finns inte så mycket nyttigt att välja på!

And it goes down

Joey ligger här och suckar bredvid mig, han vill ut!
Så ut i kylan beger vi oss, minst 30 minuter.
Vill hämta mina vinterkläder!

And yes, we say it's all right

Nu har jag varit vaken i mer än 5 timmar.
Japp, jag gick upp när Tobias kom hem vid 7.
Åt frukost 7.30 och stack till gymmet, det blev 60 minuter, 20 min crosstrainer, 20 min cykel och 20 min på löpbandet. Efter det gick jag ut med Joey 30 minuter, väldigt lugnt tempo så han fick sniffa runder som han ville. Är stolt över mig själv att jag verkligen tog tag i mitt träningschema!

Förutom att jag tränat har jag även diskat, städat och handlat mat, massor med cred till mig. Nu ska jag göra lunch och sen får Joey gå en runda med mig igen. Får nog laga mat till Tobias också, hmm får se om det blir så haha...

Det blir chicken wraps(jag tycker det ser bättre ut med engelska)

Synd att mina inte är såhär fina!


Träningschema v.42

Måndag:
Morgon: 30-60 minuter Cykel/Jogg/Powerwalk
Kväll: 30 minuter promenad

Tisdag:
Morgon: Styrka - halvkropp
Kväll: Fotboll eller 30-90 minuter promenad

Onsdag:
Morgon: 30-60 minuter Cykel/Jogg/Powerwalk
Kväll: 30 minuter promenad

Torsdag:
Morgon: Styrka - halvkropp
Kväll: 30-90 minuter promenad

Fredag:
Morgon: 30-60 minuter Cykel/Jogg/Powerwalk
Kväll: 30 minuter promenad


Låter bra?
Nu kör vi!

2 dagar i 1

Igår väcktes jag av Tobias, vi hade bestämt att vi skulle ut och springa på morgonen. Efter frukosten, ca 07.30, kom vi ut och vi sprang 6 km på 33 minuter. Det hade kunnat gå snabbare men jag blev trött och gick en liten stund. Skulle sprungit ungefär 1 mil men jag orkade inte. Är dock nöjd och vi ska göra detta 1-2 gånger i veckan.

Idag sov jag till 12. Sen gick jag med Joey till hundrastgården och var där en timme ungefär. Joey va lite väl tuff mot en stor hund så dom rök ihop lite grann.

Nu har jag ätit frukost och ska kolla på tv.

Att drömma sig genom livet

Okey, detta kan bli ett deppigt inlägg, bara för att varna er.
(Jag är inte deprimerad mer, men kan fortfarande vara trött på mitt liv)

Jag känner att jag inte vill leva det liv jag lever. Vill inte bo i min lägenhet för utan trädgård blir jag kvävd. Vill inte bo i Landskrona stad för jag dör lite varje gång jag bara ser asfalt var jag än går. Jag är och har aldrig varit en stadsmänniska. Jag är född att bo ute på landet eller i en skog och vara omringad av alla möjliga sorters djur. Hade jag kunnat hade jag sålt allt jag äger och flyttat till en mysig stuga med tillhörande stall och lite land, helst i Storbritannien. Blir så deprimerad över att jag inte bara kan ta mig i kragen att göra det. Bara sticka och aldrig komma tillbaka. Bara sitta vid min stuga och njuta av friheten. Inga måsten och krav. Bara jag och naturen.

Jag hatar att filmer bara är just filmer. Att det som finns i filmerna aldrig kommer finnas på riktigt. Att aldrig kunna flyga själv, att aldrig kunna andas under vatten, att aldrig kunna trolla, att aldrig kunna få se skogsväsen.
När jag ser på fantasyserier och filmer, typ vampire diaries, true blood, Sagan om ringen, Harry Potter osv, blir jag ledsen att inget av det som finns där finns på riktigt. Jag är uppriktigt ledsen över att det inte finns vampyrer, varulvar eller hippogryphs bland oss.

Lite ledsen är jag faktiskt.

Sista matchen...

Eller det var sista A-lagsmatchen idag och vinst med 4-0. Sen att vi redan var klara för Div.3 är en annan sak.
Nu är det 2 matcher kvar innan utomhussäsongen är slut, nästa vecka igen börjar vi inne. Längtar inte men det kan nog bli kul ändå!

Kommande vecka ökar jag min egen träning lite grann, har märkt lite skillnad och hoppas på lite mer. Vågen visar inte riktigt vad jag vill men speglen är viktigare och där börjar jag bli nöjd! Ska försöka komma iväg till gymmet så det blir lite styrka också men styrkevåningen är nog inte klar än så vi får se.

Nu ska jag kolla lite på tv innan jag får sova lite.

RSS 2.0