Superwomen

Jo jag kom iväg till gymmet. Det blev 35 minuter på löpbandet och det fick räcka!
Sitter och äter frukost nu, havregrynsgröt med smör och socker. GOTT! Så fort jag ätit upp ska jag göra 8 minute abs, hittade en video på youtube, grymt irriterande kille men det kändes rejält!


Onsdag 31/3

Godmorgon alla!

Sitter här och väntar på att motivationen ska komma till mig så jag kan pallra mig iväg till gymmet och köra ett förbränningspass innan frukost! Den var på besök när jag vaknade men sen försvann den! Tråkigt när det händer.


Bikinitävling

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Keep on rollin bebe

Började dagen, som vanligt, med att gå till gymmet innan frukost.
Det blev: - 30 minuter på löpbandet - 15 minuter på crosstrainern

Efter det blev det en härlig frukost, havregrynsgröt med mjölk!
Sen har jag bara diskat och städat, och dansat lite för jag spelar hög musik! Love It!

Blir även jobb idag, jippi, 16-20 och direkt efter det sticker jag till gymmet igen, jag vet nog vad ni tänker, för att köra styrka! Blir armar idag för det var ett tag sen sist, dock blir det ganska låga vikter för jag har fått för stora armar så ska bara underhålla dom lite. Vill ha muskulösa armar men inte så att jag inte kan ha på mig mina skjortor!

Hoppas ni får en bra start på denna veckan, det har jag fått iallafall!


It's easy to see

Har haft en bra helg! Jobbade dock i fredags men förutom det så, match och fest i lördes. Även om vi vann så sög det att spela. Kass plan! Man gled runt som bambi på is.

Rolig fest med "förfestspelet". Orkade inte egentligen pga matchen men man kom igång ganska snabbt ändå. En rolig kväll med härliga tjejer.

Syndigt värre

Har syndat lite..
Eller jag ska!

Nu när mina magrutor har synts hela dagen, ja fast jag har ätit som en gris, så bestämde jag mig för att belöna mig med att äta kladdkaka. Jag vet, bra sätt att belöna mig själv när det är sånt jag undvikit för att få fram mina rutor. MEN jag tycker jag är värd det som jag har kämpat, rutorna lär inte försvinna för att jag äter några bitar kladdkaka. Dom kom inte under natten och kommer definitivt inte försvinna under natten heller!
Förra vecka syndade jag i torsdes men jag kunde verkligen inte hålla mig, en ätardag är man värd när man "sliter" som jag. Även om jag sliter så gör jag det för att jag har tid och för att det är roligt! så ingen tror något annat.

Det går bra nu

Det blev en löprunda idag också, eller mer löpstund för jag stack till gymmet innan frukost. Kände direkt när jag vaknade att mina ben kommer inte orka att springa ute på asfalt.
- 25 minuter på löpband
- 25 minuter på crosstrainern


Frukosten vilar gott i magen så det är dags för att städa, diska och ta fram mat till Tobias. Ska även börja fixa vårt vardagsrumsfönster, det sitter fortfarande fusksnö kvar! haha har inte orkat fixa det än!

Det gick inte som planerat

Kom aldrig iväg till gymmet för jag hittar inte mitt kort! Så jag har gjort lite situps och armhävningar här hemma istället. Har ändå tränat idag så det är ingen större fara med det!

Så fort Tobias vaknar, halv 10, så ska han få pannkakor så att han har energi till att jobba. Ska börja äta det snart, för jag är riktigt hungrig!

Take these dreams and make them mine

Klockan är inte ens 12 och jag har gjort allt jag haft på min "to do" lista. Städat, diskat, joggat, fixat tvättid osv. Har dock inte pluggat än men jag ska!

Jag började dagen med att jogga 6 km på 35 minuter! Så jag slipade tiden från förra rundan med 2 minuter som jag ville. Direkt efter blev det havregrynsgröt med smör och te till frukost. Sen dess har jag bara lyssnat på musik och städat, och dansat lite för jag blir på så bra humör när jag tränar på morgonen.

Hade tagit bilder för att jämföra hur min kropp har förändrats sen början på februari, men dom blev inte så bra så får försöka fixa det nu i veckan istället.


I've never made plans this far

Sitter själv och kollar på fotboll, heja barcelona. Manchester vann innan, Tack Rooney för du är bäst!
Ska väcka Tobias om en timme för han ska sticka och jobba. Han har fått jobb på haldex och ska jobba natt där. Direkt efter det ska han sticka till Citymail och jobba där. Slutar halv 7 och börjar 7, skoj.

Har inget att skriva om, detta har jag planerat att göra i veckan(träning + viktigt):

Mån: 6 km innan frukost, plugga matte, mage+biceps+rumpa+45min kondition
Tis: S
täda, fotbollsträning
Ons:
4 km innan frukost, kanske plugga matte, triceps+bröst
Tors:
Fotbollsträning
Fre:
Jobba, mage+rygg+45min kondition
Lör:
...
Sön:
...

Får se om det kanske dyker upp något annat roligt, tvivlar på det men hoppas!

Nicest legs i've ever seen

God morgon!
Började dagen med att jogga innan frukost. Missade mitt mål med 2 minuter! Nästa gång tar jag det.
5,89 km på 37 minuter = circus 420 kcal

Det som fattas av dagens träning är:
mage + rygg + rumpa
45 minuter på antinge cykel/löpband/crosstrainer


Har räknat ut att jag denna veckan har haft ett underskott på ungefär 3000 kcal! Omräknat är det nästan ett halvt kilo, då kanske jag har nått mitt mål ändå! Hoppashoppashoppas!
Räknade även ut att jag ska ha ett underskott på 560 kcal om dagen för att gå ner ett halvt kilo i veckan :)

Mycket om vikt nu men jag är superduper glad! :D

Edit:
Nu kom detta lite sent men jag trodde jag hade publicerat det!

Har nu gjort all träning jag planerat idat!

Just not my kind of apple

Morgonpromenad med Joey avklarad, blev bara 25 minuter för jag snoozade för länge. Sitter och äter frukost nu, är lite stressad, utan anledning. Bussen till jobb går kvart i 11 och jag har redan packat träningskläderna till ikväll så jag är ju klar men ändå kryper det fram och jag hatar det!

Jobbar 12-17 och sen får jag springa till bussen 20 över så jag hinner träna!

I dont wanna talk anymore

Idag har jag överdrivit träningen lite. Har verkligen inte haft något att göra. Hellre träna än bara sitta framför datorn eller tvn och äta. eller?
Iallafall, träningen idag:

Morgonen
30 minuter joggning innan frukost
Biceps

Kvällen:
46 minuter på crosstrainern
Mage, rygg och triceps


MEN, det har varit underbart! Har ätit tillräckligt för att orka men har ändå ett underskott på 1000 kcal idag! Hur bra är inte det?! Då har jag kanske gått ner 1 kg sedan den 20 januari ändå! har ju förlorat 2 cm runt midjan och höften. Är inne i ett lyckorus just nu för jag har inte bara tränat hårt idag utan ätit bra. Egengjord soppa =nyttig. Och en massa keso, ÄLSKAR KESO.

Nu väntar jag på att Tobias ska komma hem så vi kan duscha. Efter det ska vi ut med Joey en sista gång så jag kan ta ut pengar, för jag ska jobba imorgon, Jippie!

Just work it girl

Det enda jag gjorde på gymmet var att träna biceps, tyckte det var tråkigt så körde dom hårt sen gick jag och handlade mat. Har gjort egen tomatsoppa! Grymt god.

 

Gjorde 2 portioner, kan nog få ut om jag häller i lite vatten.

240 g krossade tomater

1 morot

1 msk lätt kesella

vitlök och kryddor

½ grönsaksbuljong

 

Hackade vitlöken och moroten, frästa vitlöken sen la jag i moroten. Hällde i tomaterna, kesellan och buljongen. Lät det koka upp och kryddade sen. Hade i ganska mycket cayennpeppar så den blev stark, det kan man ju göra som man vill. Valde att ha i nudlar för att den skulle mätta mer!


Knowing where im coming from

07:45, klockan ringer och det är dags att gå upp. Ska ut och springa innan frukost.

08:15, får äntligen ut röven ur lägenheten och börjar min runda. Började med att gå 1 km för att jogga 3. Allt som allt tog det 31  minuter för 4 km. Inte alls dåligt, om jag får säga det själv! Nästa runda ska jag dock jogga 5 km på 30-35 minuter, jag SKA klara det.

 

 

Har precis ätit upp min frukost, gröt med mjölk och ett glas juice. Dagen börjar bra och förhoppningsvis fortsätter det såhär hela dagen! Ska även sticka till gymmet och köra lite biceps och kanske axlar!

 

 

Hur har ni börjat er dag?


Just a little bit thinner

Träningen gick grymt bra idag, är extremt nöjd. Det blev mycket spelövningar och snabba fötter. Det är nu det roliga med träning börjar!

Ska trappa upp träningen nu så jag får bort lite underhudsfett! Har bestämt mig för att börja jogga på morgonen 2-3 gånger i veckan + 2-3 gånger styrka + fotboll. Det måste ju göra under för min kropp.
Så imorgon blir det den vanliga rundan men jag ska jogga istället, det är ungefär 4 km. Förhoppningsvis klarar jag 5 km på 30 minuter, vilket inte ska vara så svårt!

Never ever butterflies

Nu är jag riktigt rastlös. Har gjort allt jag hade planerat göra idag, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.
Är uttråkad och då börjar jag känna mig deppig igen. Har för mycket dötid över så jag tänker för mycket på allt jag inte vill tänka på. Detta suger, vill bara att kvällen ska komma så jag kan få träna.

I can't stop

Vaknade 20 i 9, av mig själv. Vädret är underbart idag igen så det blev en promenad på 50 minuter med Joey innan frukosten. Ville inte in men började bli hungrig så det fick räcka där. Men jag kom 4 km och brände ca 200 kcal! Tummen upp

Äter nu min gröt, men hällde i proteinpulver så nu slipper jag dricka den också. Min nyttiga bana fortsätter!

Mumsigt!


Run that fat off

Mitt humör bara skjuter i höjden! Dagen har gått grymt bra och den slutar lika bra. Det blev 45 minuter på löpbandet. Hade kunnat köra lite till men jag tyckte det började bli tråkigt.

Nu sitter jag och väntar på att Tobias ska komma hem så vi kan mysa lite innan vi ska sova!

Sugar rush

Sitter och dricker en blandning av proteinpulver, mjölk och havregryn. Mixade det och tyckte det passade efter träningen.

Crosstrainer 20 minuter, 1,03 km, 164 kcal
Styrketräning, 25 minuter rumpa, mage och rygg
"rollerblades" 10 min 3,60 km, 111 kcal


Är nästan nöjd, fick inte plats på något löpband så får nog gå och göra det ikväll.
Ska även gå en lång promenad md Joey, vi brukar vara ute en timme ungefär.


Motivationshöjare

Gymmet kallar men tänkte bara lägga upp 2 stycken motivationshöjar bilder till er.



the crust of creation

Detta var längesen för mig, kommer inte ihåg senast faktiskt. Jag är på toppen humör! Vet inte om det är för att solen skiner men något är det. Tänkte att jag skulle passa på att göra lite nyttiga saker idag när jag på bra humör. Känns som innan jag började må dåligt, är kanske ett tecken på att jag är på rätt väg.

Har gjort en "to do"- lista (har fått det från jobb):
Diska, sätta in disken
Handla mat + annat
städa
gymma
gå en lång promenad med joey


Vill inte göra för mycket så jag tröttnar och blir på dåligt humör. Detta ska göras idag och förhoppningsvis har jag humör nog att plugga lite också!

smockat med folk

Fick jobba över 2 timmar idag. Det kom GRYMT mycket folk på jobb idag. Först kom ett lag som vunnit sm guld, mycket skrik från deras del och en beställning på 1500 kr. INTE DÅLIGT. Sen kom 2 fulla bussar med folk, det resulterade i en 5000 krs timme, och det gillar vi inte. Stressigt och segt, en kille fick komma tillbaka till jobb igen för vi var bara 4 st.

Nu sitter jag här i bara tshirt och trosor, fötterna värker så in i helvete. Ska tvinga Tobias att massera mig. Sen blir det mys och sova.
Imorgon väntar gymmet och lite plugg.

Amputering tack

Skulle passa att kapa mina fötter idag. Har så jävla ont efter jobb. Fick stå i kassan i 8 timmar idag, för jag är typ den enda som kan det helt 100, eller för att dom andra är lata? I vilket fall som helst så suger det!
Det är faktiskt svårt att vara glad konstant i 8 timmar. Speciellt när folk från ett annat land tycker maten är kall;

Dom betalar med euro, som gör att allt tar ca 10 minuter extra då valutakursen inte funkar riktigt. Dom får maten och kommer tillbaka efter 20 minuter och klagar på att maten är kall och hård. Nej maten var inte varken hård eller kall. Den var ljummen, SÅKLART var den det om du låter den stå i 20 minuter!!! Äter man inte maten direkt? IDIOTER!

Nu ska vi mysa!

Toppenhumör, nästan iallafall :)

Sitter och äter frukost, havregrynsgröt och en proteindrink. Är riktigt nöjd över mitt gympass idag! längesen det var så.

Blev en hel del kondition vilket är bra iomed att jag inte tränade igår.
- 23 minuter uppvämning, 3,08 km, 202 kcal (löpband)
- 20 minuter hård styrka: rumpa och mage
- 30 minuter, 1,61 km, 265 kcal (crosstrainer)


Toppen upp!


Du som kommenterar anonymt:
So what om jag bara jobbade 5 timmar, jag kan väl få ont ändå? Alla är vi olika och tyvärr klarar min rygg inte av att stå på ett stengolv i 5 timmar. Jag har dålig rygg och dåliga leder, vilket alla i min släkt har.

Jag och Tobias delar på allt. Han önskade sig ett presentkort på IKEA för att jag tyckte det kunde vara bra så VI kunde köpa något till VÅR lägenhet. Hade han inte velat att jag väljer ut saker hade han väl sagt till? Kul att du känner att du behöver lägga dig i hur jag och han gör saker i vårt förhållande, men vi behöver ingen hjälp. Vi har varit tillsammans i snart 3 år(still going strong) och det har fungerat såhär sen början.

Sen gör jag vad fan jag vill med min kropp. Vill jag gå på olika dieter hela tiden är det väl upp till mig? Jag gör det för att testa OM jag klarar det.


Tack för att du har så många åsikter om mitt liv och hur jag väljer att leva det.

Hårdträning på G!

Sitter och dricker mitt äckliga saltvatten, ska fortsätta göra det då och då så att jag rensar kroppen. Iomed att kroppen inte tar någon skada av det så kan jag lika bra fortsätta. För omväxlingsskull pressade jag i lite citronsaft så det inte skulle smaka spya.

Efteråt ska jag dricka en kopp grönt te och sen sticka till gymmet. Tänkte köra rumpa och mage idag, och en massa massa kondition. Vill verkligen vara helt slut efteråt, vill knappt kunna gå hem. DET är en härlig känsla. Så fort jag kommer hem blir det havregrynsgröt och en proteindrink.

Home sweet home

hemma från jobb, har riktigt ont i ryggen. Dom nya kassorna hade kommit och jag älskar det, nu slipper jag fråga om hjälp hela tiden för jag kan redan allt. Nu är det istället alla som frågar mig. Nu går det snabbt i kassan kan jag säga, oooh i like it.

funderar på om jag ska träna idag eller inte. Kan inte böja på ryggen utan att det gör ont.Får bestämma mig snart!

har kollat på lite gardiner och möbler som jag vill köpa för tobias presentkort på ikea. Möbler och möbler, blir nog småsaker som kan vara fint att ha!

Nej nu ska jag packa klart så det är gjort iallafall.

Inte riktigt sugen

fick ett samtal av chefen runt 8, hon frågade om jag kunde jobba 11.30-16. Såklart tackade jag ja även om jag verkligen inte vill dit idag. Hon frågade även om jag kanske kunde stanna längre, ja sa jag då också. Fast måste sluta senast 5 så jag hinner träna.

Ska bra ta det lugnt en stund nu, sen gå ut med Joey och ta ut pengar. OOH ångest börjar komma nu :/

The news from me

Testade precis att göra en sorts maräng, fast ändå inte onyttig. Jag vispade äggvitor med lite sötningsmedel hårt så man kunde hålla bunken upp och ner utan att man får ägget i huvudet.

Det smakade ägg men det var riktigt gott. Hittade denna på millans blogg.

Nu ska jag göra lite situps och armhävning så det blir gjort.


Smoothies

Den jag dricker nu består av:

0,5 dl jordgubbar
0,5 dl björnbär
1 dl hallon
1 msk citronsaft
1 msk lönnsirap (sötningsmedel)
1 dl proteinpulver
2 dl vatten


Den är full med antioxidanter, vitaminer, mineral, fibrer och såklart protein :p
Kommer orka mer när jag dricker smoothies också.
Har alltså bestämt mig för att träna ikväll! Får se hur mycket jag orkar men lite ska det bli iallafall.
Nu ska jag ut med Joey.


On the walls of subway

Nu är det ju det här med master cleanse som jag har haft svårt med. Första dagen gick hur bra som helst, andra gick åt skogen. Klarade mig fram till 3 sen åt jag pommes, och jag åt kladdkaka efter träningen. Så det sket sig. Ska dock försöka ändå, men ska dricka nyttiga smoothies när jag blir för hungrig. Så det blir en lemonad/smoothie detox istället.

'cause i hate goodbyes

Gick upp när Tobias stack till jobb, runt 20 i 7. Har tvättat och städat lägenheten lite grann.
Jätte intressant min dag kommer att bli, bara städning och tvätt nu under dagen sen träning ikväll.

Master cleanse, dag 1

Nu har jag gått på detox en dag och än så länge är jag inte hungrig alls, är mest sugen på godis och kött. Känns lätt idag men det lär ju bli svårare, speciellt med tanke på att jag tränar tisdag och torsdag. Har inte fått några biverkningar än så det hoppas jag att jag ska slippa under resten av tiden också.
Nu väntar dag 2 som ska vara absolut värst men ska ändra klara av det!

Än så länge går det

Utmaningen går bra, är inte det minsta hungrig än. Har läst runt på internet att andra och tredje dagen värst så det ser jag inte alls fram emot.
Tobias åt fläskkarre, pommes och vitlökssås. JOBBIGT! Älskar pommes och vitlök.
Vet att jag kommer njuta av maten jag äter efter jag har klarat 10 dagar.

The master cleanse

Min utmaning, som börjar idag, är att jag ska klara The master cleanse diet/detox. Beyonce's diet inför filmen Dream Girls, men jag tror hon gjorde den för att gå ner i vikt, inte för att rensa kroppen, som den är till för.

Det är som en fasta. man dricker enbart en lemonad gjord på vatten, citronsaft, lönnsirap och cayennpeppar. Man kan göra det i 10-40 dagar. Själv ska jag bara göra det i 10 dagar. Sen då och då ska man dricka 1 liter saltvatten (havssalt utan jod) som har en laxerande verkan. Kroppen får ju inte i sig några fibrer så man får ju inte ut allt den naturliga vägen.

Meningen är inte att jag ska gå ner i vikt utan för att rensa kroppen på alla gifter så att jag mår bättre innuti. Har ändå tagit mina mått för att se om det blir någon skillnad fast jag redan är smal.
Midja: 72 cm
Höft: 87 cm
Rumpa: 97 cm
Lår: 59 cm.

Nästa gång jag skriver om detta är ikväll så jag kan berätta hur dagen gick.

Ny utmaning

Ska testa en ny utmaning nu, får se hur det går! Det är väl ett litet experiment som jag vill försöka mig på. Testade det när jag gick i gymnasiet men det gick inte mer än i 2 dagar ungefär innan jag höll på att typ dö.

Kommer skriva mer om detta ikväll då jag småbörjar utmaningen. Kommer sen skriva en "utvärdering" varje kväll. Om tankar om det jag gör och hur det har gått.

Nu ska jag laga mat, kommer njuta ordentligt av allt jag äter för den riktigt starten börjar imorgon.

Magen är svullen igen

Har krängt godis och chips två dagar i rad nu och min mage klarar inte mer. Har dock haft en jättetrevlig kväll med Terese. Förutom att äta chips och godis har vi kollat på tv och pratat alltmänt om nästan det mesta i livet.

Joey har slocknat på golvet och sitter själv och väntar på att Tobias ska komma hem så vi kan sova. Vill inte somna när jag är själv i lägenheten. Gillar inte att sitta ensam då vissa tankar börjar plåga mig och det gillar vi verkligen inte! Försöker att hitta saker att läsa om på internet men det funkar inte alltid.

Hoppas alla har haft en trevlig lördagkväll :)


Myslördag på högsta nivå

Jobbade 12-20 och stod i kassan hela tiden. Kan tycka att det är roligt 2-3 timmar men inte i 7,5 timmar, då börjar det bli riktigt jobbigt. Att stå så länge i kassan tar både på kroppen och psyket, det går inte att vara lika trevlig första timmen och sista timmen. Speciellt inte när fötterna, benen och ryggen värker vid minsta lilla rörelse.

Idag blir det bara att ta det lugnt. Ska duscha snart och sen bara vänta på kvällen, Terese kommer hit och vi ska ha en liten myskväll.

Nice to meet you anyway

Startade dagen med en timmes promenad med Joey och efter det en stor frukost.
Förbereder mig inför matchen ikväll, är riktigt nervös. Kan ju spela fotboll riktigt bra så behöver inte vara nervös egentligen men det är på grus och alla hatar väl att spela på grus? Usch ja.

Innan dess ska jag städa lite och sen sticka till EH och berätta att jag fortfarande är intresserad att jobba där så förhoppningsvis väljer dom mig!

My dreams gets real bizarre

Hatar mitt jobb, vet inte varför men jag hatar det. Får ångest varje gång jag ska dit! Vill verkligen inte jobba där längre.

Har även insett att jag gör helt fel saker, bara för att göra dom. Men har bestämt mig för att göra saker som gör mig glad, och inte tvinga mig till saker som jag förväntas att göra.
Har bestämt för att plugga utomlands. Antingen i australien eller usa. Eller så pluggar jag engelska i australien och sen något annat i usa, vet bara att jag måste göra det! Har alltid drömt om att plugga i usa så jag måste verkligen göra det också.

Tips om hårfärg och frisyrer

Jag sparar till långt hår men känner ändå att jag måste klippa mig så jag får en frisyr istället för bara hår som hänger. Måste även färga mitt hår för det ser gult ut, tycker jag själv. Har hittat några frisyrer som jag är sugen på även om jag vill behålla min längd så mycket som det går.
Sen måste jag bestämma mig för färg också, vill ha det blont men vet inte hur blont, please help me!

Här är två av dom jag funderat på:


Nästan likadana jag vet men det är mest färgen jag är tänkte på här :)

Kick that bekay

Match på torsdag! Möter BK Kick och vi vet alla hur dom spelar! Inte? Nej men jag tror inte det går att förklara med ett annat ord än PSYCO! och inte på ett bra sett.

Sitter och väntar på att Cougar town ska börja, ska bli kul att kolla på.
Nu ska jag iallafall ta ett par mackor och bara mysa ner mig i soffan.

Hjärngympa

Ska sticka till hundshopen nu och köpa en klicker och hundgodis. Ska börja träna Joey med en klicker, tror det passar honom faktiskt! ska bli jättekul och se hur det går!
Idag ska jag även städa lite och hitta en plats för min tavla! Ska bara måla lite mer detaljer sen är den klar!

Make myself believe

Jag ser ut som en jävla fåne när jag går runt här hemma, går på tå eller framåtlutad. Har en sån jävla träningsvärk i mina ben! Börjar även känna av träningen från idag, ryggen börjar värka lite och det gillar vi! Mer sånt tycker jag.

Imorgon är det fotbollsträning för hela slanten = inget gym.
Undrar hur det kommer att gå när jag knappt kan gå idag, haha vi får väl se :)

Motstå frestelsen

Körde ganska tufft på gymmet idag, men har ändå grymt mycket energi kvar i kroppen! Sitter och lyssnar på musik, och sjunger med såklart. Tänkte att jag skulle måla klart min tavla nu också. Ska se sen om jag kan köpa några fler canvastavlor så jag kan måla mer!

Har även kollat in lite saker på IKEA som jag vill köpa sen när vi har råd! Älskar att inreda så jag hoppas att jag får börja göra lite här hemma snart.

RSS 2.0