Träningsvärk!

Har träningsvärk i mina axlar, det ska jag ju ha iomed att jag verkligen tog slut på mig igår!
Idag har jag inte tränat, bara städat som fan. Har dammsugat hela lägenheten och det var på tiden!

Ska kolla på Cougar Town sen och förhoppningsvis träna imorgonbitti!

Mördarpass på gymmet

Det blev 1½ timmer på gymmet idag! Är riktigt nöjd med det jag gjorde. Ska följa detta schemat så jag kan bli stark och få lite större muskler på köpet.

Uppvärmning: - 5 minuter
- axellyft åt sidan, pluttvikt 2 kg

Axlar:
  • militärpress i smithmaskin, 3*10
  • Axellyft fram, 2*10
  • Baksida axlar, rep i cablemaskin, 3*10
  • Axellyft åt sidan, cablemaskin, 1*8
  • Axelmaskin, 3*10
Mage:
  • Crunches, 2*10
  • Sidocrunches, 2*10
  • Situps, 1*10
  • Benlyft, 2*10
  • Magmaskin, 2*6, 25 kg
Sen avslutade jag med 30 minuter cardio på cykel.
Nu har jag ätit 2 mackor med salami och druckit min proteindrink!
Duschen väntar, sen tvätten, sen sticker jag till Nova Lund med storasyster.

Brand New

Har precis ätit en riktigt god kycklingsallad! deffar ju lite så inge kollisar på kvällarna, det har varit svårt att hålla men har köpt en massa kyckling och sallad så det ska gå nu!

Spelade match igår och blev skadad, en idiot sparkar mig grymt hårt på benet. Trodde mitt ben hade gått av för jag kände inte nedre delen av benet. Kunde knappt sova för det värkte i hela benet, nu har jag dock smörjt in med voltaren gel och tagit värktabletter så jag ska kunna träna imorgon.

Öppnade Tobias lönebesked idag, och vi bestämde oss för att köpa en ny tv. Vi hade inte gjort det om han inte fått förlängt men han har fått till slutet av augusti så!

Par i Ess

Sitter här, överlycklig att jag är klar med allt på min ToDo-lista. Känns skönt.
Ska sticka till posten snart och köpa något som jag kan skicka min skor i, dom blev sålda efter många om och men. Tänkte kolla lite till i min garderob om jag har mer att sälja, vilket jag har, jag bara måste få tummen ur röven och göra det också!

Abstinens!

Sitter här, helt slut efter jobbet. Vi hade riktigt mycket att göra, sålde för ca 4000 på en halvtimme! Vet ni hur många burgare det är? (inte jag heller, det var därför jag frågade) Det tog aldrig slut så jag fick stanna över en halvtimme.

Väl hemma så var jag så sugen på att sticka till gymmet men jag gjorde aldrig det och det ångrar jag nu! Har ätit riktigt bra idag så deffen blir nog inte förstörd trots allt! DM-match imorgon så jag får springa en hel del där. På onsdag blir det en långpromenad/joggning innan frukost och sen lite rygg och mage på kvällen+ kondition.

Detta blir nog bra!

Im a rocket man

Seriepremiären gick väl sådär! Vi är MYCKET bättre än vad vi visade idag. Jag är ganska nöjd med min egen insats, något litet misstag gjorde jag men inget jag inte kunde rätta till. Hoppas att det går bättre framöver, dock väntar jag ju på mitt avstängningsbeslut så det blir nog inte fler matcher för mig på ett tag men sen jävlar! haha

Ska nog snart sova, börjar bli riktigt trött. Men först blir det lite tv-tittande!

D-day

kan verkligen inte sova! Är grymt nervös inför matchen imorgon, seriepremiär borta mot eskilsminne. Ska även bli klipp! Har längtat efter en nt frisyr jättelänge nu så det ska bli kul! Ska se om jag kan sova efter ett glas varm mjölk, har läst att det ska hjälpa.

The pain is good for you

Just nu är jag grymt omotiverad till att jobba, till att göra något alls egentligen. Mår helt enkelt piss! Känner mig ganska så spyfärdig, fast jag har ätit. Vi får ju hoppas att det går över för jag jobbar hela dagen, ja hela dagen, 11.30 - 21.00. SÅ JÄVLA TRÅKIGT!
Hatar att få så långa timmar. hade det varit 09-18 så hade det inte gjort något för då hade jag ändå hunnit göra annat när jag kom hem. Jobbar hellre 4 timmar om dagen, flera dagar i rad än 2 långa dagar/vecka.

En annan sak jag inte gillar med mitt jobb är att jag inte kan äta var 3dje timme. Så hela min kostplanering blir helt förstörd när jag jobbar såhär länge. Helvete också!

Inför beach 2010

Beachen närmar sig med stormsteg nu och jag börjar bli redo! Något jag är nöjd med är min rygg, så jävla snygg när jag posar haha. Lite bilder på hur jag sett ut och ser ut nu.

7/2 <--> 14/4

Spänne:


Lite deff på detta så är det kanon! Den har nämligen börjat, en jävla massa cardio veckorna ut!

Poopi sover sött

Poopi = Joey, vi har konstiga smeknamn för honom. Är proppmätt från min väldigt konstigt kombinerade lunch!
Orkade inte göra något ordentligt så fick blanda hej vilt!
Ris, köttfärssås, majs, broccoli och omelett. Kan hålla mig mätt på detta ett bra tag! Nästa mål är mellanmål och det får bli en proteindrink! Snabbt och enkelt


Breakfast at my place

Frukost är fan den bästa måltid som finns! Man har inte ätit på X antal timmar och då kan man nästan äta hur mycket som helst! Havregrynsgröt och mackor med ost blev det för mig idag och jag är proppmätt. Skönt att ha morgonträning och dusch avklarad för nu har jag hela dagen att göra exakt vad jag vill, kanske inte exakt vad jag vill men nästan iallafall!

Nu ska jag iallafall spela antingen The sim3 eller WoW. Jag vet, Nerd!

en inblick

Då var det dags igen! Jobb alltså. Längtar jag? Nej det skulle jag inte vilja påstå, dock har jag inget val för jag börjar om 20 minuter! Känner mig så trött och hängig och mina ögon ser svullna ut, hoppas det lägger sig snart! Efter jobb tänkte jag sticka till gymmet och lyfta lite vikter och kanske jogga lite, vi får se helt enkelt.

Högskoleprovet

Då har man spenderat hela dagen, 08.30-16.10, med att göra högskoleprovet. Tycket inte man ska få göra prov så länge, orkar inte sitta och tänka så länge. Då kan ni kanske gissa att det inte gick så jättebra för mig. Svenskadelen sög jag på för jag orkade inte läsa all text, och sista delprovet gissade jag mig genom för det blev för mycket! Ska göra om det till hösten igen och vara lite mer förbered.

Dock gick det bättre för mitt GENI till pojkvän, men det mina kära är en annan femma.

Rap that they all say

Ska till USA, roadtrip med syrran och, förhoppningsvis, Kim och Tobias också. Tobias har inget val, han ska med! hehe

Kommer bli nästa år men måste börja spara redan nu så vi har råd. Längtar redan!


Just love it

Fick 4 timmars sömn inatt. Vet inte varför men det suger för jag mår illa idag och är grymt trött. Tack till Tobias som gick ner och började tvätta så jag fick sova lite mer.
Tvätten håller på att torka, torktumlaren har gått sönder så vi får hoppas att allt hinner bli torrt!

Match sen, ska bli kul fast jag mår illa, förhoppningsvis går det över snart!

Take a chillpill

Har varit lite dåligt med bloggandet nu under helgen. Två anledningar:
1. Datorn vill inte fungera som den ska.
2. Har inte haft något att skriva om!


Nu har jag iallafall fått datorn till att funka men har inget speciellt att skriva om! Helgen har varit bra, mys med Tobias och massa godis, cola och annat gott. Lite svullen är man allt men det är det värt! Har blivit en hel det The sims 3 med, tycker det är så roligt!

Idag har vi dessutom städat lägenheten, har äntligen fått bort julgardinerna i vardagsrummet så det ser lite bättre ut. Har även tvättat bort fusksnön från våra fönster.
Kom iväg till gymmet innan också:
- 10 minuter uppvärmning
- Mage, rygg och bröst
- 35 minuter cykling


Imorgon är det match! Det längtar vi efter!

Hoppas ni haft en trevlig påsk, ni som firar det :)

Inför dödsstraff

Jo det tycker jag fan i mig att vi kan göra.
Det var droppen att en 78 årig dam blir misshandlad, RESPEKT FÖR ÄLDRE!
Blir så jävla förbannad på detta patetiska land att jag vill flytta härifrån, vilket jag som tur är ska så småningom.
Tycker det är dags att sluta dalta med kriminella nu och få stopp på detta jävla tramseri.

Sen tycker jag för övrigt att man ska höja straffen för ungdomar som begår mord också. Är du 15 år så vet du att vissa handlingar resulterar i att andra dör.

Hur kan en som mördar få 1 år i fängelse? HUR SJUKT ÄR INTE VÅRT LAND!?!

Slemmigt, men mättande

37 minuter i vårsolen gör susen! Är på grymt bra humör idag igen! Sitter och äter frukost nu och kollar på The big bang theory. Älskar det programmet, Sheldon är så jävla rolig och söt!


Joey sitter och väntar på att få gå ut också så det får jag göra snart!

Dance your ass off!

Tänkte bara uppdatera lite snabbt innan dagen är slut. Sängen kallar, men först ska jag sortera tvätten så jag slipper göra det imorgonbitti!
Förutom tvätten tänkte jag hinna gå en morgon promenad, utan Joey, imorgon. Ska nog klara 45 minuter innan jag måste vara hemma igen för att fixa med tvätten.
Blir även tvungen att sticka och köpa mer grönsaker och kött så vi har något att äta imorgon, och just det! En ny osthyvel! Vår har nämligan gått sönder!

Nu får ni sova så gott! :)

RSS 2.0