Meltdown? yes well

Har suttit här i snart en timme och bara varit deppig! Gråtit en hel del har jag också gjort. Trivs inte med mitt liv som det är just nu och vissa har fått höra vad jag tycker.
Min första känsla när detta händer är att lämna Sverige. Bli Aupair i Australien (eller så långt från sverige som möjligt) och bara njuta av att slippa mitt liv.
Men när jag tänker efter går det ju inte. Har pojkvän som jag inte bara kan lämna, ett jobb, fotbollen osv.
Orkar egentligen inte tänka på andra för jag kommer bli helt depprimerad om jag inte gör något åt mitt liv snart. Detta funkar inte och jag vill bara ligga under täcket och gråta hela tiden.

Mitt liv? Nej tack. Austraulien nästa? Ja tack

Det värker ju bara

Jobbig dag igår! Springpass 10.30-13/17-cl. Idag har jag sjukt ont i mitt högerknä när jag går! Värker som bara den och det suger rejält!
Idag ska jag träna! Hoppas på att det blir spel mot Wormo på söndag! Håll tummarna för mig!

Söndags helvete!

Kommer till jobb, ganska lugnt faktiskt.
Efter ett tag så blir det lite att göra, ganska mycket.
Vid 4 kommer typ 2 fotbollslag (män, inte pojkar) och ska beställa, åååh det blir så jobbigt för dom äter ju mycket! Utöver det så är det ju även barnfamiljer osv.

Fattar hur jobbigt det är att jobba på BK ibland! mina ben värker som jag vet inte vad, jag kan knappt stå upp längre.

Lite ilska kommer ut

Jag och Tobias var påväg till Subway när jag ser en barnvagn (med barn i) bakom en bil, som var igång! Vem ställer en barnvagn bakom en bil, det är ju inte precis riktigt bra för ett barn att andas in avgaser! Vissa borde fan inte få bli föräldrar!

Nu äter vi glass och väntar på fotbollsmatchen, Heja Sverige! Synd bara att Svensson spelar!!!!

Längtan är över!

Har städat mitt rum, det är fint igen!
Idag har jag även tränat! Gjort lite situps osv. Stretchade även ordentligt efteråt, vilket är viktigt.
Efter duschen blev det ner till byn och sola, 40 kr för 16 min, jävla rån men det är det värt!


Fick(köpte) min Heidi Klum t-shirt av Tyra idag! Så sjukt snygg!
Smörjer alltid in mig med LDB's Sport Lotion, sjukt bra och absorberas in i huden riktigt snabbt, bra att ha efter man tränat! Bra att ha när man har solat också.
Den lilla burken är ansiktskräm är Nivea Visage Agua Sensation, man känner sig fräsch, den luktar gurka!


Nu ska jag spela och äta mitt äpple, som jag delat i bitar för att det ska räcka längre!

Nattuggla!

Nu sitter jag uppe sent igen. Är inte trött men hoppas att jag blir det snart!

Imorgon ska jag bara ta det lugnt, sen träna!

GONATT

Tomhet

Idag saknar jag Tobias extremt mycket! Känner mig jättetom utan honom.
Tycker det är fel att tvinga någon att göra lumpen, när dom visat att dom inte vill!
Detta tär psykiskt på mig och Tobias, hoppas det blir bättre till slut!


2 av samma inlägg, jag vet!

Ny vecka, förhoppningsvis nya krafter

Nu har jag spelat, ska hjälpa linda laga mat! Kyckling, ris och paprika sås!
Sen blir det jobb, 17-cl! hoppas mina ben orkar utan att bli svullna.


Toodles

Ny vecka, förhoppningsvis nya krafter

Nu har jag spelat, ska hjälpa linda laga mat! Kyckling, ris och paprika sås!
Sen blir det jobb, 17-cl! hoppas mina ben orkar utan att bli svullna.


Toodles

Sammanfattning på helgen

Fredag, closing med Jaana, riktigt skojsigt tyckte jag. Åkte hem till Tobias direkt och åt lite chips och kollade på tv.

Lördagen börjades med tjat från mig så jag kunde få sova längre, även om det kanske bara var 10 min, det är mycket för mig. Wille hämtade oss ca 20 över 12 för vi hade vår sista grupp DM match. Vi vann med 5-2 och Moi gjorde ett snyggt solo mål! Grymt nöjd, med andra halvlek iallafall! Vi vann gruppen för vi hade bättre målskillnad!

Söndag har varit en rejäl slappedag för mig och Söten! Sov länge, åt frukost och mös. Sen blev det lite Wöw för båda och även GH! Börjar bli riktigt grym nu! Vi kollade lite på tv och sen blev det dags för Tobias att åka upp till Lumpen igen, det börjar bli riktigt jobbigt nu, suger extremt mycket. Tåget släppte av mig i kävlinge kl6, vinkade hej då till Tobias. Väl hemma så kollade jag på tv och nu har jag precis slutat spela.

Har skadat mina knän, orkar inte stå mer än 10 min utan att jag börjar kvida vilket börjar bli jobbigt! Ska vila från träningarna denna veckan och se om det blir bättre, vilket alla hoppas, eller hur?!?


Då blir det inget

Har ont i mina knän! Vet inte vad som har hänt, och det suger! Vill inte gå till läkaren för att hon ska säga att jag inte får träna, vilket hade gjort mig sjukt ledsen! Nu ska jag spela på lördag, sista DM matchen än så länge, på söndag är det st.harrie, den får vi se om jag spelar!

Nu ska jag sova, gonatt!

Fattas bara

Fyfan vad jag är trött! Är sjukt hungrig också! Vill verkligen äta nu! får se när det blir mat, orkar inte göra något själv idag.

Ska träna ikväll, måste för det är match i helgen. Nu lät det som om jag bara tränar när det är match men det stämmer inte. Kunde inte träna i tisdes för mina knän var helt svullna efter matchen, sjukt jobbigt!
Men idag är det dags!

Just det!

Det blir inte alltid som man har tänkt sig! Man får bara göra det bästa av sin situation!

Jag är trött, då blir jag snabbt irriterad!

Något mellanting

Just nu sitter jag och väntar på att mina makaroner ska bli klara! Ska ta bussen tillbaka till jobb om 40 min! Jobbtid: 10.14-13.10/17-20. Hemma imellan är nog det bästa som finns!

Toodles!

Brum brum

Tänkte att det var på tiden jag började med mitt körkort. Därför har jag börjat läsa i körskoleböcker! Bättre än inget iallafall

Vad ska man säga?

ibland är blir jag trött av att vara ärlig, det tas ofta på helt fel sätt. Jag tycker om att säga till när det är något jag inte håller med om. Jag vet, man måste inte alltid säga vad man tycker, men påbörja inte en diskussion med mig om du inte vill veta vad jag tycker, för jag kommer säga vad jag tycker.

Nej jag är inte en bitch, jag säger vad jag tycker, det är bara att lära sig att leva med det om nu vill vara i min närhet

Helgen i recap

Fredag, mår sjukt dåligt! Sov 2,5 timme endast! Match på kvällen, gjorde allt mycket värre!
vaknade på lördagen, tobias skulle köpa ny mobil, tog bussen 10 över 12 till center syd, spydde lite när jag gick av bussen, tog bussen hem 1 igen. VILADE rejält hemma.
Fotbollsfesten på kvällen, fick kramp i magen av min magkatarr, inte bra, måste kolla upp det!
Idag, match, förlorade med 2-1. Har förstört  mina ben, mest mina knän, kan inte gå. Mår jättedåligt! Har spyan i halsen, hoppas det går över!


Nästa lön ska gå till en muskelmassage, 90 min för 750 kr, hur skönt kommer det inte bli!!

Nu är jag uppe igen!

Jag kan inte sova! är inte det minsta trött och det suger för jag ska upp tidigt och klippa lindas lugg.
Mår illa det gör jag! känner mig helt mysko i magen, hoppas jag inte blir sjuk!


Ska försöka sova nu, godnatt!

"Vad gör du uppe såhär sent?"

Jadu, det kan man fråga sig! jag är faktiskt inte det minsta trött, är lite hungrig.
Köpte Knorrs tomatsoppa efter jobb idag, ska testa den imorgon! Testade en på Ica Maxi, hoppas det är rätt jag hittat!

Har försökt få tag i Ticketmaster angående våra Britney Spears biljetter, börjar få lite panik att vi inte har fått dom än. Är dock 3 månader kvar så dom kommer väl, men man vill ju veta så man kan fixa flyg osv!

Nu ska jag sova! gonatt

Bindor med stil

Såg en reklam precis, "dölj dina bindor med stil". En liten metallsak (liknar en sån man har sina kort i) med mönster.
Tycker sånt är så jävla löjligt, ska jag dölja mina bindor med stil ska jag fan ha en liten väska!

Min dröm

Min dröm är att äga en egen restaurang. En restaurang med loungerum! Eller kanske inte rum, men ja. Vill ha lite old feeling på det, men ändå classy. Med mina egna recept och lite klassiska. Dock inte någon som jag själv inte äter, en kock serverar aldrig något han/hon själv inte kan äta! Och tro mig, det finns saker där ute som låter väldigt fancy, men inte är så gott ändå!

Ska starta en egen restaurang, kommer fan göra vad som helst för det. Brinner verkligen för att laga mat!
Ska ha en mysig restaurang! Det är min dröm

Blondinbellas debattartikel

Jag läste den. Jag höll med om att det inte går att vara bäst i Sverige utan att folk ska ha något att säga till om. Visar man hur duktig man är så blir det alltid folk som tittar snett på en, alltid någon som ska klaga på det man gör. Förstår inte varför man kan vara glada när det går bra för andra och tänka att ens egen tur kommer snart.

Har dock svårt för detta själv, men inte för att jag är avundsjuk. Gillar att vara bäst helt enkelt och är andra bättre än mig så blir jag mer förbannad än avundsjuk. Försöker bara bli bättre än andra, gillar att kalla mig själv bäst!

Nu kommer jag till det som jag verkligen AVSKYR med Blondinbella, hennes konstanta skryt om pengar. Vi vet att du har pengar, du nämner det i nästan varenda artikel som skrivs om dig. Kul för dig att du kan göra av med 15000 kr i månaden och att du snart har tjänat 1 miljon. Men pengar är inte allt här i livet, långt ifrån. Tycker att som offentlig person så måste man tänka på hur man framställer sig och vad man berättar. Det kan finnas personer som redan mår dåligt över sitt liv och läser om hennes liv och pengar och gräver ner sig ännu mer. Hon som vill öka folks självförtroende bör kanske tänka på det?

Nej jag är inte avundsjuk på henne, jag är nöjd med det mesta i mitt liv. Vad är jag inte nöjd med då, jo mitt jobb. Inte för att det är på Burger King eller för att lönen inte är den bästa, utan för att jag vet att jag kan sjukt mycket bättre. Det går bara inte just nu, fast jag söker hur mycket jobb som helst, men vet ni vad? Det kommer!

Det finns bättre saker att göra

Spelar Wow igen, har extremt tråkigt!

Ska snart äta och sen bege mig till bussen och sen jobba 17-cl!

Hej då!

Eld mellan och!

Klockan är 3 på natten och jag vaknar av att tönten bredvid mig knackar mig på min axel och säger:
"Eld mellan och" ett antal gånger med lite kvidande tonläge. Någon om någon "Löken" pratades det också om.
Skitförbannand fick jag en förklaring av Tobias, som fortfarande sov, vad "Eld mellan och" var.
Kommer dock inte ihåg vad det betyder för jag var halvvaken och förbannad!

Blev 80 på lördagmorgon! Gratz till mig som man säger! Blev väldigt glad, nu ska jag bara fixa riktigt grym gear också!

Emelie hade 20 årsfest på kvällen! Hade min finklänning på mig med en fin blombrosch, glittriga klackaskor och svarta strumpebyxor. Vi åt tacos, MUMS! och någon New york blueberry cheesecake som Emelie hade gjort! Kunde dock inte bestämma mig om det var jättegott eller helt okey! Var inte på riktigt festhumör men jag gjorde så gott jag kunde! Jag och Tobias satt och rappade lite och det är alltid roligt!

Idag spelade vi DM match mot Vellinge. Det var jobbigt att vi spelade grus, kom inte riktigt in i det kan jag väl säga. Vår målvakt blev skadad så lilla Jag fick hoppa in och rädda dagen! Inte riktigt kanske, fick väl 3-4 skott på mål och 2 bakåtpass av Linda. Mer blev det inte så jag frös sönder fingrarna, blev rätt så svullen vilket resulterade i att min ring fastnade på fingret! Sjukt jobbigt. Vi vann med 3-0, ett hinder är avklarat så nu håller vi tummarna så vi vinner detta gruppspel!!

World of Warcraft

Jag är ingen nörd, det behöver man inte vara om man spelar detta. Tobias fick mig att börja spela, och det gör inget för det är så jävla roligt.
Just nu spelar jag, ska bli 80 innan jag ska till jobb, har inte mycket kvar så det ska nog gå! Sen ska jag få min lvl 18 druid att bli 80 också, fast det lär ju dröja ett bra tag till!

Ska jobba 14-cl! ROLIGT, eller inte!

Dagens händelser

Jag har spelat, shoppat, tränat och spelat!

- Jag spelar som vanligt på morgonen! Det är för antingen är ingen vaken eller så går dom i skolan/jobbar.
- Jag och Linda shoppade idag, bilder på det kommer imorgon förhoppningsvis!
- Träningen idag blev en hemsk löparhistoria! Hatar att bara jogga runt, vill känna att det ska vara roligt också!
- Nu spelar jag igen, vill så gärna bli 80! Det komme väl denna helgen hoppas jag!


Sova snart? japp det är nog dags

Dags att bli svettig

Jag ock Linda skulle handla till festen på lördag, hon en klänning och jag en kjol. Istället köpte jag 2 kjolar, 2 tröjor och en mascara! Linda köpte klänning, 2 kjolar, 1 tröja! Helt makalöst vad systrarna Pålsson kan hitta på med!

Just nu har jag 50% kvar till lvl 80, JIPPI, äntligen, tack och lov!!

Nu klär jag på mig mina extremt sexiga träningskläder, fotbollen står och knackar på dörren! Bertil hämtar oss om 40 min och allt måste vara klart då, tro det eller ej, att ta på sig träningskläder tar tid mig för mig! Det är tjocka strumpebyxor, linne, underställ (byxor och tröja), tshirt och shorts! Sen har vi skydd och fotbollsstrumpr också! kan se om jag får ett fint foto sen!

Det är kallt ute så allt behövs!

Tidig morgon för Lina Pålsson

Jo jag tycker 9 är tidigt, även om jag inte är det minsta trött. Jag har dock en extrem träningsvärk i mina vader, kan knappt gå. Har stretchat lite så det blir nog bättre snart.

Jag har hunnit städa lite! Ska städa lite till, vill äta upp min banan först och spela lite innan!

Tycker alla ska kolla upp mina favorit youtubes:
Beyonce - If I Were A Boy (live)

Beyonce - Listen (live)

Beyonce - Halo (live)

Har inte lärt mig hur man lägger upp videos på sin blogg så det får bli såhär!

No work, no fun

Nu ska jag göra vid mig för jag ska till jobb! Bussen går 13.15 så jag är där 30 min innan jag börjar. JIPPI! Är inte alls sugen på att jobba hela dagen. Kommer vara hemma vid 22 ikväll och då blir det sängen direkt! inte så jättekul.

Har spelat lite idag men till vilken nytta!

Fotboll idag, äntligen!

Nu har jag blivit 79 på wow! Så härligt, har kramp i min balle så det är på tiden att jag slutar.

Bertil hämtar mig om 30 min så jag ska börja byta om nu, ska faktiskt träna idag.. Ska inte glömma mina skor!

Peace out!

Inte så ovanligt!

AF ringde. Blev inget möte för det min handledare skulle ta över en grupp arbetssökande och berätta hur man söker jobb osv. Var inte så jätteintresserad av det för jag vet hur man söker jobb, mitt problem är att jag inte får några! Så nya tiden för mötet är Torsdag nästa vecka kl 13.00!

Iomed att det inte blev möte så städade jag lite. Mitt rum är så lite att det går rätt så snabbt! Har lite påsar med kläder som ska ut bara sen är allt klart!

Sen blir det att spela lite till som vanligt. Det är ju det som styr mitt liv! HAHA eller inte men det är roligt

Kvällsnöje!

Nu sitter jag här igen och spelar! Har halva kvar till 79 och det kommer jag bli imorgon!
Kollar på tv samtidigt, har sjukt tråkigt men är inte trött.

Imorgon ska jag på möte på AF, är inte så jävla sugen på det men måste väl antar jag!
Sen blir det träning på kvällen, hoppas det inte är allt för kallt!

Jobbsökande!

Idag har jag varit inne på platsbanken och kollat efter lite jobb, har dock inte hittat något! Ska på möte imorgon på AF och dom vill ha en arbetsansökan till ett jobb jag sökt. Problemet är att jag inte sökt något jobb på länge då jag inte har hittat något! Har heller ingen skrivare så kan inte skriva ut mitt Cv heller!!

Nu ska vi snart äta, jag fortsätter spela så länge!

Oprah sexspecial

Kollar på Oprah nu, det handlar om sex. I usa är det 40 miljoner personer som har ett helt sexlöst förhållande!! 40 MILJONER!!! Det är sjukt mycket och jag tycker det är sjukt skumt. Fattar verkligen ingenting!! Men men så kan det också vara!

Nu ska jag spela WOW igen. Har blivit 78 så nu är det bara 2 levlar kvar till 80, Woopwoop!!


Helgen i snabbrepris

Fredag: Jobb 9-13(ca). Spelade wow lite grann men kände inte att det va roligt så länge. Köpte hårfärg med Linda, Emelie körde oss hem. Klippte luggen på Linda och färgade hennes hår, SKITSNYGGT! Åkte till Tobias vid 8, kom på att jag glömt mina glasögon och linser, GAH panik utbröt i Linas huvud, ringde pappa och han skulle komma med dom till jobb på lördagen. Åt chips och dippa medan Tobias va tråkig och åt popcorn!

Lördag: Jobb 11-18 (jobbigt). Slapp kassan för en gångs skull för Anel va så snäll. Stod på bordet med Frida, vi ägde! Åt ryggbiff och pommes hemma hos Tobias. Köpte mer chips och dippa, Kräng jag vet! Spelade Call of Duty, 3 och 4 och såg på film.

Söndag: Åt frukost, spelade Call of Duty 3. Jobb 13-20. Mellan 18.00 och 19.30 blåste det buskar( tänk cowboy filmer) inne på BK! Satt och kollade på Kung fu Panda och åt King wings i 30 min. Träffade Emil och pratade. Kollade på Skins och nu ska jag sova!


Jobbigt att läsa? Jobbigt att skriva säger jag då, e sjukt trött. GONATT

RSS 2.0