Jobb och mysa med Tobias!

Idag ska jag jobba 16-20 istället för Jaana, hon tar min tid på söndag, 10-17. Det tackar jag extremt för, hade inte fått träffa Tobias alls denna helgen annars, om man räknar bort att vi bara ska sova tillsammans. Vill ju umgås också! Så nu har jag hela söndagen på mig att ligga och mysa med honom!

Idag ska jag först sola innan jag ska jobba, fast bara 8 min denna gången så jag inte bränner mig igen. Mina fräknar ska ju som sagt bara synas och så vill jag bara se extremt fräsch ut istället för sjukligt blek!

Nu sitter jag och kollar på Oprah, det handlar om en familj på 4, två brödrar och då mamma och pappa. Den ena brodern ville döda hela familjen och hans bror och mamma dog.
HUR SJUKT ÄR INTE DETTA? hur kan man vilja döda sin familj!?!?! Fattar ingenting!

Nu kan jag inte kolla på det mer för jag blir bara sur! Ska snart bege mig ner och få lite färg! Peace

Full mundering

Jag har tränat som bara den idag, sprang 20 min och sen gjorde jag styrkeövningar i 30 min! Helt underbart skönt var det. Efter alla situps (ca 50-60) så krampade det riktigt i magen. Kunde dock bara göra ca 10 armhävningar, mina armar klarar ingenting!! Sen körde jag lite med hantlar också vilket är lättare för dom väger bara 2,5 kg.

Efter träningen diskade jag först och begav mig sedan ner mot byn för att sola, det blev 12 minuter istället för 8 som jag brukar och det resulterade i att jag brände mitt ansikte, fan också! Vill bli brun till vår fest för min klänning är ganska kort och då ser det dumt ut med kritvita ben!


Nu gör jag ingenting, ska nog spela lite. Här kommer en bild på Tobias direkt från lumpen (fick bilden igår)

Tycker dom har söta skyddsglasögon
Och hjälmen är ju extremt porrig

Du är snart gammal!!

Min syster fyllde 24 idag, snart 25 och då nästan 30. Det har vi sagt hela tiden! Hon är måttligt road av det.
Vi har ätit daimtårta idag, love it! Så sjukt gott.

Imorgon blir det ut och jogga och sen sola. Känner mig så extremt blek så det behövs.
Har även börjat fundera över hårförlängning. Inte än dock, håret får bli lite längre först så det inte ser dumt ut. Saknar mitt långa hår så extremt mycket nu.

Nu ska jag spela lite wow till, ska bli 74, sen får det räcka för idag!

Tråkigt!

Jag ska inte träna idag, är jävligt trött så det får bli en annan dag! Ska träna med laget imorgon ändå.

Nu sitter jag bara och spelar och lyssnar på musik.

Har börjat bjuda folk till vår försenade 20 års fest. Hoppas verkligen folk tar vår klädkod på allvar, annars kommer ni inte in!

Ska jobba ikväll, så jag hoppas inte oer kommer för jag orkar inte sånt just nu. Vill bara ha en lugn dag på jobbet!

Härligt härligt, men farligt farligt

Tobias va hemma denna helgen. Riktigt härligt faktiskt. Har saknat honom extremt mycket, fast det bara gått en vecka. Efter jobbet i fredags så åkte jag med honom hem och sov hos honom.

Upp tidigt på lördagen för att träna med laget. Vi körde step (tror jag) som uppvärmning. Det var inte så jobbigt som jag trodde, var knappt anfådd. Sen kom det jobbiga, blev indelad i grupper och skulle göra diverse övningar 1 minut på varje, två varv! Blev så svettig så det inte var riktigt sant, men det var skönt.

Skadade dock mitt lår under första övningen så jag hade ont hela träningen men det gjorde inte att jag slutade helt, gjorde så mycket jag kunde!

Tobias tog tåget kvart i 1 hit och vi bara tog det lugnt, åt en massa godis, vilket blir farligt för vi äter ganska mycket.
Sen på kvällen gick vi till Emelie, hon hade inflyttningsfest. Det var trevligt, jag och Tobias satt och töntade oss i soffan och rappade en hel del! Hobbyblattar, jajamänsan!

Idag kollade vi på Finding Neverland på morgonen. Sen åkte han hem, vilket var lika jobbigt som förra gången då jag åkte från honom. Nu sitter han där uppe bara.

Jag och Linda gick och köpte popcorn och chokladpudding, sen såg vi Finding Neverland. Den var riktigt bra så det gjorde inget att jag såg den 2 gånger.

Nu sitter jag bara här, är inte alls trött. Imorgon ska jag ut och jogga och sen träna kroppen också. Jobb klockan 5 så jag kommer vara trött på kvällen.

Nu ska jag upp och fixa det sista på mitt rum.

Getting fit

Idag ska jag ut och springa, sen göra en massa sit ups och armhävningar! Känner att jag behöver det för jag ska jobba ikväll så jag hinner inte träna då.

Efter det så ska jag till preem för att hämta ut en sak, sen blir det städa. städa städa. Förhoppningsvis spela lite också innan man måste bege sig till jobbet.

Nu ska jag upp och ta på mig mina fina träningskläder och min sjukt snygga dumlemössa och bege mig ut.


Jag vet, jag är ganska blek

Dagen efter!

Dagen efter träningen så kan jag knappt gå för jag har sjuk träningsvärk i mina vader!  Ska inte träna på torsdag för jag jobbar, men lördag blir det träning igen! Det är skönt att ha kommit igång ordentligt.

Idag ska Jennie komma hit och hjälpa mig med min blogg! Ska ha en ny design som jag själv kommit på, men inte kan göra för jag är inte så bra på sånt!
Ska bara städa lite så det inte ser förjävligt ut när hon kommer.

Sen ska jag laga mat, Paella(fast min egen version utan skaldjur). Det ska bli extremt gott.

Ännu en dag avklarad

Nu är det 3 dagar tills Tobias kommer tillbaka! Han får komma hem varje helg fram till mars, tror jag han sa. Hoppas verkligen det för jag vill inte vara utan honom, det känns som en stor del av mig fattas, vilket är extremt jobbigt!

Idag har jag bara spelat wow, blivit 73 idag, yay!! Sen lagade jag och Sabina mat, vi lagade kyckling och bacon sås, (istället för köttfärssås. Vi hade spaghetti till såklart! Det blev riktigt gott, och ganska nyttigt. Har ju börjat med en nyttig, men ändå extremt matrik period nu. Kan inte gå på dieter eller så, älskar mat för mycket.

Tränade med laget idag, styrketräning. Körde en extremt jobbig runda, 2 gånger. Känner på mig att jag kommer få träningsvärk imorgon eller på torsdag. Men det är bara skönt, då vet man att man tränat ordentligt.

Nu kollar jag och Linda på Independence day, men den är snart slut så det blir sängen sen!

Inryckning 19/1

Eller om det heter så. Tobias tog tåget 07.58 från landskrona till lund, sen därifrån till Nässjö och sen buss vidare till Eksjö.
Har inte pratat med honom sen 1 och det är extremt jobbigt då vi brukar prata HELA tiden. Hoppas verkligen han trivs där uppe, vet verkligen att han inte vill göra lumpen.

Jag och Sabina gick 1½ timme idag(jag har mycket fritid nu när han är där uppe), vi köpte mat och gjorde en god, och stark, kycklingsallad. Nu sitter vi bara här och kollar på tv, jag ska spela wow tänkte jag.

Imorgon blir det träning på kvällen, måste skärpa mig!

Lördagkväll

Gissa vad jag gör? Jo, jag spelar som vanligt.
Tobias duschar, sen ska vi äta. Potatisgratäng och något kött, GOTT!!

Sen ska vi sätta våra rumpor på tåget mot lund där vår lilla fest ska vara. Nära vänner och kusiner blir lagom i syrrans lilla lägenhet.

Spela spritspel och wii blir en lagom lördagsunderhållning!

Bilder kommer sen, ha en bra kväll!

Spelkväll som vanligt hos nördparet

Sitter och spelar Wow, Tobias spelar på sitt xbox med sin pappa. Roligt förhållande? Man kan tycka nej men det är det faktiskt, han är så söt när han spelar!

Man kan också tro att vi har bättre att göra nu innan han åker in i lumpen, men nej, det har vi faktiskt inte!

Imorgon håller vi liten minifödelsedags fest med dom närmaste vännerna. Blir lite lek och drickande så det ska bli trevligt. Sabinas lägenheter blir vår festlokal.

På söndag blir det jobb mellan 10-18 sen hem till Tobias för att säga hej då, han blir borta i två veckor först, sen hoppas jag att han komma hem varje helg! Lumpen suger! Det är inte rätt att man ska bli tvingad att göra något man verkligen verkligen inte vill.

Nu ska jag fortsätta spela. Ha en fortsatt trevligt kväll!

Jag vill jag vill!

Jag har kollat runt på internet efter hundar. Sofie (på jobb) berättade att hon kollat på en chihuahua på blocket. Efter det har jag fått ett extremt sug att köpa en hund, fast min pappa hade inte blivit glad om jag gjort det.

Iallafall, vill ha en Jack Russell terrier, som jag alltid velat ha. Har hittat en uppfödare utanför väla i helsingborg. Har mailat dom om pris och om dom har kullar till vintern, då har jag förhoppningvis flyttat och kan köpa en hund.

JRT är så söta och är extremt aktiva, vilket passar mig. Vill ha en hund att leka med hela tiden, vill lära min hund agility vilket jag tycker är roligt. Dom är smarta också så dom hittar på egna lekar om man inte har tid.


(bilden)

Onödigt slösande med pengar

Har ju köpt en mineralfoundation, som inte passade mig. Det suger så funderar på att sälja den till någon men vem?

Nu sitter Tobias och spela GHWT och jag sitter här. Ska snart borsta tänderna och lägga mig.
Vi ska upp kvart i 8 för Tobias ska ringa sin lumpenledare och prata med honom. Det suger balle.

Intresserade av en helt ny foundation? Någon?

Shopping och träning!

Vaknade lite innan 9 idag men snoozade till halv 10 ungefär.
Efter det så gjorde jag lite sit ups och tränade armarna lite, och ryggen. Det var ett tag sen sist så jag kände att det behövdes.

Tog tåget till Tobias 11, vi handlade mat och stack sen ner till stan. Jag fick ett presentkort med 200 kr av min gudmor på H&M så jag köpte en mineral foundation, en pincett och en liten liten pensel till min concealer.

Nu sitter jag jag och kollar på tv medans Tobias spelar wow. Ska nog spela lite sen också, men inte just nu.


Jag köpte W1 för det var den ljusaste och jag har rätt så ljus hud.
Hoppas den passar bara, är inte bra på smink, bara på att sminka.


En massa bloggläsande

Nu sitter jag här efter en dag i Landskrona och en kväll hemma.

Jag och Tobias var nere i stan och åt på subway och köpte sen klämmor. Det blev tyvärr ingen träning, hände lite saker som dock inte ska nämnas här.

Nu har jag suttit och läst Kensa's blogg ett tag. Hon är så vacker tycker jag. Läste inlägget om Sheercover. Funderar på att beställa och testa men är dock lite osäker för jag vet inte vilken nyans jag ska ha, vill inte dölja min fräknar heller för det är charmigt tycker jag.

Nu ska jag snart lägga mig, är trött.
Imorgon ska jag till Tobias igen men innan det ska jag göra lite sit ups för en gångs skull.

Extrema nördar!

Idag körde Tobias igen, jag sov som vanligt till han kom tillbaka.
Han fixade frukost på sängen till mig, efter lite tjat.

Nu sitter han och jag vid varsin dator och spelar Wow. Han på sin 79 gubbe och jag på min som är 10.
Vi ska ner i stan senare och äta och jag ska köpa lite bättre klämmor till träningen ikväll.



Här är en bild vi tog igår, tycker vi är riktigt söta.

Älskar honom så mycket att det inte går att beskriva med ord

Lund, biljetter och jobb

Sov hos Tobias idag. mysigt som vanligt. Han körde idag så hoppas han får sitt körkort snart. Efter det så åkte vi till Lund för att fixa biljetter till honom till lumpen. Åt på Grafitti, gott som bara den.

Sen åkte vi hem till mig för att fixa vår webcam på vår dator så vi kan använda den när han är i lumpen.

Nu sitter jag hemma hos honom igen efter att ha jobbat, som var tråkigt..
Tobias spelar GHWT nu och jag spelar Wow igen! Vi är nördar, jag vet.

Wow nörd

Har varit hos mina kusiner idag, Sari fyllde 17 år! Fick prinsesstårta!! Älskar prinsesstårta, det bästa var att det fanns 2 att välja på, en som va som finlands flagga och en som Saris kompis hade gjort, riktigt gott!

Sen åkte jag hem till Tobias. Kollade på Top Model för jag missade det i veckan. Sen har jag bara spelat Wow! Vill få min gubbe till 80, även om det kommer ta sjukt lång tid att göra.

Kollade på "Trollkarlens Hemligheter" också. Roligt för oss att allt avslöjas, tråkigt för alla magiker!

Jag spelar wow, Tobias spelar GH och jag hoppas att jag får se "Skins" snart också vilket började precis!

Vår tränare ringde idag och berättade att vi ska börja styrketräna nu inför säsongen, Tisdagar, Torsdagar och Lördagar ska det göras. Ska bli riktigt kul, jag och linda kommer va extremt tränade iomed att vi kör boxning ibland. Beach 09 eller vad säger du?! Haha!

Jobb och sista minuten köp

Idag har jag jobbat 11-14/16-21. Ganska skönt men det kom ingen från ca halv 8 - 9, riktigt dött rent ut sagt. Men vi fick klart allt till 9 så vi kunde sluta direkt.

Under min rast kom Linda och hon åt på Grafitti. Vi köpta även dricka till imorgon, Malibu och en Xider till mig och Passoa och en Xider till Linda. Ska göra lite drinkar imorgon till mig själv dock för jag ska inte dricka upp hela eller bjuda slut på den.

Imorgon ska jag sova ut länge och bara ta det lugnt fram tills Terese kommer, ska göra det sista på Lindas klänning också. Och försöka fixa baksidan på min klänning också, vilken har blivit extremt kort! men det gör inget för jag ska rocka den ändå utan att se slampig ut!

En sak jag glömde köpa var strumpebyxor! Måste ha något på benen så att jag inte fryser sönder dom! Plus på att skorna inte ska skava så mycket vid hälarna heller!

Nu stänger jag av och säger Gonatt till alla som läser!

Jobb jobb jobb

Idag har jag jobbat. Skulle jobba 9-20 men det fick jag inte, vilket var tur, så jag jobbade 9-13 och sen 16-20 istället.
Spelade lite WoW på min långa rast, snart 71!!

Nu sitter jag bara här och dricker varm oboy. Mår lite illa, känns som om jag ska spy, vilket jag inte hoppas, ska jobba imorgon och sen e det ju maskerad på fredag.

Nu ska jag dricka mer oboy och sen ska jag nog sova. God Natt!

Shopping och träning!

Idag va jag, Linda och Tobias på center syd. Vi träffade Terese och Hanna där vilket var trevligt!

Vi köpte boxningshandskar och mitsar så vi ska kunna träna hemma! Sen köpte vi skor, Linda ett par fina stövlar utan klack och jag joggingskor. Vi åt på Grafitti och Burger King! Kräng, jag vet! Träffade även min lillebror Linus och hans kompis Pontus där.

När vi kom hem så fixade vi Lindas klänning så att det inte ska ta så lång tid på fredag. Sydde även min kjol men hann bara nåla upp min klänning så det får vi fixa imorgon.

Halv 8 gick jag och Linda ut och joggade, vår uppvärmning. Sen gick vi in och boxades lite. Blev riktigt trött i mina armar, fick ont ett tag vilket var jobbigt.

Yllka ringde när jag stod i duschen och undrade om jag kunde börja 9 imorgon istället för 13. Jobbar istället 9 - 20, riktigt jobbigt!

Present inhandlad!

Idag har jag varit på Center Syd med Tobias för jag skulle införskaffa mig ett par chinos på H&M men dom var för små! Ska kolla om det finns någon annanstans istället.

Jag har fortsatt gå in mina skor, nu passar dom perfekt förutom att hälen på vänsterskon är riktigt tajt och det gör lite ont! men det har blivit mycket bättre sen jag fick dom.

Nu sitter jag och Linda med en sak  till Terese som hon ska ha på maskeraden (hon har inget val för det är sjukt roligt).
På fredag blir en heldag iomed att Lindas kläder kommer ta längst tid!

ska till Center syd imorgon också och kolla efter lite saker, vet dock inte riktigt vad än!

Maskeradfest

Idag har kusinerna varit här och firat oss, istället för igår då. Det var trevligt, vi satt och kollade på Apollo 13 som är riktigt bra.

Sen stack jag och Tobias till Alexander och hämtade våra Wii spel. Jag pratade med Terese om olika saker och om maskeraden som är på fredag. Det ska bli extremt roligt för jag älskar att flippa ut med kläder!

Nu ska jag och Tobias kolla på Fword som vi alltid gör, sen kommer You, Me and Dupree.

Imorgon ska jag förhoppningsvis till center syd och köpa ett par chinos på HM, om dom finns.

Nyårslöften

Mina nyårslöften är att börja röra på mig mer och att spara pengar.

Min 20 års dag idag! Grattis till mig själv! Började dagen med att mamma och pappa sjöng och kom med varm oboy och en macka, vår tradition. Sen var det bara att hålla nyårslöftet! Började med min träning igen efter att julen och nyår varit i vägen med allt gott som kommer med.

Britney Spears träning för magen, ni hittar den här
30 crunches
15 sidocrunches på varje sida (om det heter så)
15 cykelcrunches på varje sida (kan vara påhittat namn)
15 benlyft

Tränade armarna också men jag har inte alla namn så jag skriver inte ut det för det är svårt att förklara.
Sen var det rätt ut i kylan för att gå en kvart innan det blev för kallt! Men det är bättre än inget och en bra början.

Börjar om med alla bilder också, så det blir rätt.

3/1-09



Nu ska jag städa mitt rum och min garderob och sen fortsätta att gå in mina skor, bild på dom kommer tyvärr inte förrens till helgen för det är en liten hemlighet hur dom ser ut.

Jobb och ingång av mina höga skor!

Idag har jag och Tobias varit på center syd, han köpte två byxor till mig, ett par jeans och ett par mjukis, det var mina presenter. Själv köpte jag två basic tröjor, en grå tshirt och ett brunt linne. Tobias köpte en fin jacka och vi åt på Grafitti.

Sen jobbade jag, 16.30-stängning. Sen när jag kom hem så gick jag in mina höga skor som jag ska ha på mig på maskeraden på fredag, riktigt fina är dom, lite sex and the city känsla faktiskt.

Nu har jag bara kollat på tv lite, är trött så ska sova snart.

Gott nytt år!

Då var det ett nytt år igen! Hoppas det blir som 08, om inte bättre!

Firade in det nya året med en massa kompisar på Big Bowl i malmö, bästa nyår på länge. Ingen drama för en gångs skull och det var väldigt skönt.

Fyller 20 på lördag och då ska man förhoppningsvis ut och röja natten! Släkten kommer iallafall på dagen hoppas jag så lite kalas blir det!

Imorgon ska jag och Tobias till Center Syd och shoppa lite, han ska köpa en födelsedagspresent till mig!
Nu ska vi sova för vi ska upp vid 10!


 Party gänget, synd att jag blundar bara!

RSS 2.0