En dag på gymmet

Idag blev det bröst och ben på gymmet. Körde stenhårt och det lär kännas imorgon, om inte redan ikväll!
  • Gående utfall m. viktplatta över huvudet superset lutande bänkpress
  • Benpress superset armhävningar m. en hand högre upp
  • Knäböj superset flyesmaskin
  • Lårcurl på boll superset lutande hantelpress
Körde så hårt att jag höll på att spy i omklädningsrummet, väl hemma spydde jag och då förstod jag att det inte var enbart för att jag tagit slut mig på gymmet. Fortsatte att spy i ungefär en timme, hade bara hunnit äta frukost så det kom inte så mycket mer än vatten tillslut (äckelvarning kanske?)
 
Nu sitter jag här framför datorn och har ont i svaljet och magen och hoppas att det blir bättre till imorgon så att jag kan jobba!

Fotbollsdags!

Då var det dags för fotboll igen! Vet inte hur jag ska kunna springa med denna träningsvärken men det får väl gå?! Skönt att få förbränning och kondition utan att man känner att man vill dö för att det är så tråkigt!

Ska ut med hunden nu och sen blir det dags att packa innan man blir upphämtad för att sen bege sig till Svalöv!

En dag på gymmet

Kanske inte riktigt en hel dag men det blev ett bra pass! Slog PB i benpress och hantelpress, 100 kg och 10 kg, ni förstår vilket som ska vara var.
 
kosten har också varit bra idag, känner mig lite tajtare än förra veckan men vikten har stannat å 69! Imorgon är det fotboll som gäller och det är skönt att den har börjat igen!
 
 
 
Har börjat få lite rumpa!
 

Laddar för gymmet

Har tryckt i mig en massa mat nu (mellis) och ska om en timme äta gröt för att sedan sticka till gymmet för att kötta sönder mina ben och bröst. Tänkte försöka mig på ett PB i benpress nämligen! Vad det är får ni veta sen!

RSS 2.0