TGIF och ny träningsvecka!

Jo jag och syrran har faktiskt gjort planeringen att vår träningsvecka börjar på fredagar, endast pga att vi gjorde vår kroppsanalys en fredag! Det bevisar att det bara är att sätta igång att träna och man behöver inte vänta tills måndagen börjar, då kryper även ursäkterna fram över helgen och gör det ännu svårare.

Vi är inne på vecka 4 nu och då ser det ut såhär:
  • Tisdag: 25 minuter kondition
  • Onsdag: 20 minuter styrka
  • Torsdag: 30 minuter kondition
Det är inte så mycket men man ska inte gå ut för hårt när man börjar träna. Tränar man 2-3 dagar i veckan och får in en rutin, så blir det mycket roligare och man börjar kanske automatiskt träna mer!

Skaffar man då en motivationsbok så kanske det blir lättare också. Man sätter in bilder på inspirationskällor, på sig själv och man skriver när vad man äter och hur man tränar. Man kan också skriva hur kost påverkar sömn, hyn och kroppen i övrigt. Man behöver inte ens räkna kalorier utan skriver man ner allt man äter kan man gå tillbaka och kolla varför man inte får resultat.

Nu ska jag ut på en lång promenad men vovven, har planerat 90 minuter så jag hoppas det inte börjar regna! Och Hangover part2, GRYMT ROLIG! Se den!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0