Bästa känslan är när svetten rinner

Vaknade tidigt och stack till gymmet nästan direkt. Det blev mage och rygg idag + kondition iomed att jag inte hinner med fotbollsträningen ikväll.

Styrka:
Ländrygg 2*10 -25 kg - 1*9 -30 kg ökning
Övre rygg(stångrodd) 3*10 stång+10 kg ökning

Mage(maskin) 2*10 -25 kg - 1*10 -20 kg
Situps 3*10
Sidocrunches 2*10
Benlyft 2*10

Kondition:
10 minuter löpning, 20 rask promenad
1,72 km - 12 min (vill klara 2km på 10 min)
3,58 km - 192 kcal

Har precis druckit upp min proteindrink och ätit upp min mellis. Ska sticka till affären och köpa mat för idag blir det hemmagjorda hamburgare till middag!

Riskutbildning 2

Halkan är avklarad. Imorgon ska jag ägna åt att klara datorproven! Måste verkligen bli klar med det nu så jag kan få tid till uppkörningen! Har tittat lite på bilar och har hittat en jag har fastnat för, återstår bara att se vad sambon säger!

Träning vecka 15

2 seriepremiärer avklarade och 2 vinster! Så jävla gött!

I lördags mötte vi Råå IF. Den matchen slutade 1-0. Vi hade kontroll mestadelen av matchen tyckte jag. Målet kom i första halvlek och sen flöt det bara på ungefär. I början av andra halvlek skadar sig vår målvakt. Foten var lös och helt sne = hela fotleden var av. Jag fick hoppa in i målet (som den gamla målvakt jag är) och fick en hel del beröm! Suger åt mig som en svamp! Målvakten opererades idag och vi hoppas att hon är tillbaka snabbt!

Matchen idag blev 4-2 till oss! Fick stå första halvlek och fick nog bara bollar på marken, inget ansträngande alltså.
Andra halvan kommer 2 mål i baken, inget vår målvakt kunde göra något åt, riktigt snygga mål!


Annars har det varit en helt okey träningsvecka som har gått. Kunde tränat 2 dagar till men huvudet sa tyvärr nej!
såhär såg det iallafall ut:

Måndag: Mage, biceps och rygg
Tisdag: Bröst, axlar och triceps + 30 minuter kondition
Torsdag: Fotbollsträning
Lördag: Fotbollsmatch
Söndag: ½ fotbollsmatch

Ska försöka få in ett till styrkepass kommande vecka! Jobbar ganska mycket så vi får se hur det går med det!


90% lycklig

Jag är aldrig så lycklig som efter ett träningspass, gym eller fotboll. Mår så jävla bra efteråt!
Ökade i vikterna igen! Grymt nöjd!

Bröst(maskin): 3*10 - 20 kg, ökat med 5 kg
Lutande bröstflyes: 3*10 - 5 kg, ökat med 1 kg
Axlar(maskin): 3*10 - 15 kg
Triceps pushdown: 3*10 - 7,5-12,5-12,5 kg
Triceps(annan övning, vet ej namnet): 3*10 - 15 kg

Avslutade med kondition:

10 minuter löpning (2 km på 12 minuter! PB)
20 minuter rask gång
= 3,72km & 211kcal

Nu sitter jag med mellis och ska alldeles strax duscha och sen sticka till körskolan!


Nu ska blodet spruta!

Blev väckt av körläraren idag, skulle köra halv 8. Kom iväg och man ska nog inte köra bil yrvaken kanske. Dock gick det helt okey! Kan bli lite mer nogrann på vissa saker, men jag vet iallafall om vad jag behöver träna på. Det är mer än vissa andra vet!

Nu har jag ätit frukost, varit på långpromenad med Joey och druckit te. Har även sugit i mig en hel del motivation i form av en ny blogg jag har hittat, mycket snygg tjej! Nu känner jag för att träna för allt vad jag är värd, känner Nästan suget att tävla i AF också. Var inne på det ett tag men fotbollen kommer väl i vägen?! som alltid med allt annat, tur man älskar det så mycket!

Nej nu drar jag iväg till gymmet och kör triceps och bröst! Ska testa om knät håller idag, annars får jag hålla mig till bröst och triceps helt enkelt!

Nu vecka, ny träningsvecka

Klockan 7 skulle jag gå upp idag, 20 över blev jag klar för att gå en långrunda med Joey. Skulle testa att jogga med honom men vi börjar sakta. Joggade ca 20 meter för att se hur han reagera, han ville springa iväg så fick hålla in kopplet för att kunna ha honom bredvid mig. Han såg ut att gilla det så vi testar imorgon igen! Vi var ute en timme, gick hundslingan som vi har här i Landskrona, eller en bit av den för sen tappade jag bort markeringarna!

Väl hemma åt jag frukost och hängde upp tvätten på tork. Sen stack jag till gymmet där jag körde Mage, rygg och biceps. Skulle köra rumpa men knät ville inte riktigt så det fick jag strunta i!

Har försökt att göra ökningar på mage och rygg men det stannade på 25 kg (båda i maskin). Dock ökade jag i bicepscurl, klarade 6 kilos hantlarna idag! Har som mest någonsin klarat 9 kg men det var för 2 år sen. Det känns bra att vara påväg tillbaka till sin vanliga styrka, sakta men säkert! Vill klara 10 kg efter sommaren.

Utökade sen vårt hemma apotek med plåster, Losec(mot halsbränna) och järntabletter(endast till mig)! Känner att vi behöver lite mer marginaler om något händer här hemma, man måste vara lite förberedd iallafall!

Kände på mig att jag skulle klara några teoriprov idag, men Icke! Fick 61/70 rätt och man ska ha 63½ Så imorgon ska jag klara iallafall 1 prov!

Drömmar är bra för själen

Råkade somna innan när jag bara skulle vila, tänkte gå en jättelång promenad med Joey men nu när det börjar bli sent får det bli en lagom runda. Vågar nämligen inte vara ute här på kvällen, bor inte på världens bästa område!

Spelade match innan idag. Spelade inte så mycket tyvärr för jag fick ont i magen, pga min magkatarr. Detta betyder att jag måste skärpa mig med vad jag ska undvika för mat, speciellt innan matcherna så detta inte händer igen för det får det inte. Vill inte riskera min plats i startelvan pga detta!

Grillat i solen

Det har varit underbart väder idag, synd att man jobbade till 4. Annars hade det blivit promenad ner till havet med joey!

Efter jobbet åkte jag till svärmor där vi åt mycket mat, och väldigt gott! Grillat såhär på våren är mysigt!
Skulle kollat på film nr vi kom hem men Tobias somnade. Nu sitter jag här och kollar rundor på internet bara.
Har nog hittat nåon som kan sy en 1700tals korsett till mig! Hade tänkt att ha dt under min Chemise! Som jag faktiskt hade planerat att sy för hand då en symaskin inte är något jag har råd med just nu!

Värk i Boobisen

Har grym träningsvärk i mina bröst, kan inte göra något utan att det känns. Helt underbart är det för det var ett tag sen jag tränade bröst! Planen var att träna idag också men har inte mått så bra idag, depressionen tar ut sin rätt ibland! Dock vet jag att jag mår bättre när jag tränar så måste få igång en rutin så jag kan börja må bättre!

Imorgon jobbar jag 9.30-16.00 och sen bär det av till svärmor(kan man säga det?) för att äta middag, ska bli kul att se vad för gott dom bjuder på. Brukar alltid vara god mat hos dom, förutom när det var pyttipanna! Blä.

Söndag blir det match! Längtar som bara den att få spela på gräs. Även om vi tränat på gräs denna veckan så slår inget en gräsmatch!

Är sjukt sugen på att färga håret rött

Hade det typ en vecka förra sommaren innan det blektes bort. Men vill färga det igen!





RSS 2.0