Tråkig måndag

Idag började jag dagen med en promenad med Joey, inte 30 minuter som jag planerat utan 50. Han börjar lära sig nu att man inte ska dra!

Har även städat lite men det är väl allt jag gjort och kommer att göra idag.
Förhoppningsvis blir det något gott att äta senare, hoppas på falafel!

You gave your all

Imorgon ska jag ta tag i min träning igen! Ska dock inte överdriva som jag gjorde innan. Det blir enkelt för att jag inte ska tröttna som jag alltid gör. Såhär blir det framöver:

- 30 minuter promenad(med joey) innan frukost, joggning varannan dag
- Tisdag & torsdag blir det gym eller styrka hemma
- Tisdag & tordag kvällar = fotboll

Ska även äta ordentligt, försöka iallafall.
- Frukost
- Lunch
- Middag
- Kvällsmål
+ 1-2 mellanmål


Detta ska jag kunna hålla, eller vad tycker ni?

Trött efter karnevalen

Jag har jobbat på lundakarnevalen och jag trodde aldrig det skulle bli så kul som det var. Sålde väl för typ 30000/timmen vissa timmar. Sjukt mycket folk men så jävla roligt!

Har även bestämt mig för att plugga till höst, lite språk för det vet jag att jag är bra på + att jag behöver höja mitt snitt så jag har lättare att komma in på det jag vill!

New day today

Har tvättat, gått en promenad med Joey och gjort lite situps idag. Ska även dammsuga tänkte jag, joey river upp alla leksaker så vi har massa vita bitar överallt.
Har även tvättat överdragen till soffan så det blir fin igen.

Nu ska jag äta lite lunch och sen titta lite på tv!

Today? naah maybe tomorrow

Var ute och gick ca en timme med Joey idag. Vi gick ner till stranden för att se hur han reagerade på vatten som han inte blev tvingad till. Det gick bra! han såg ut att ha roligt, synd bara att han blev så smutsig.

Har även fått städa det jag skulle idag så nu är här fint igen!

Right on time

Ställde klockan på halv 10 för att jag skulle städa. Vaknade halv 12. Nu är den 20 i 3 och det enda jag har gjort är att gå ut med joey, äta frukost och diskat. Tradigt att hela dagsplaneringar förstörs bara för att jag inte kom upp i tid. Men så ser mitt liv ut nu, jag måste ha en planering för dagen eller iallafall veckan för att saker ska bli gjorda. Annars ligger jag bara framför tvn med ett glas coca cola och fördriver tiden med att bara vara.

Nu ska jag snart, förhoppningsvis, dammsuga hallen och vardagsrummet. Mycket hundhår överallt.

Lördagsångest

Idag är en dag då allt suger.
Jag ifrågasätter allt, ja exakt allt.
Ligger under täcket framför tvn, kollar inte på något, utan tittar bara.
Tur Tobias är hemma.

Stuff since to long

Igår spelade jag min första match på 3 veckor! Det började riktigt bra för jag gjorde mål ganska snabbt i första halvlek, sen även ett till i första. Matchen slutade 5-1 och det kändes riktigt jävla skönt! Stundtals var det riktigt snyggt passningspel.

Efteråt så hade vi lagfest. Det blev grillat och god efterrätt. Tyvärr så fick jag jävla kramper i magen av min magkattar. Då det slutade tidigt för mig.

en annan sak som hände igår också var att jag fick reda på att städarna på jobb har kastat min förlovningsring. Det gör grymt ont och jag känner mig så jävla naken utan den.

Long time no C

Nu har det gått en vecka sedan jag skrev sist, har verkligen inte varit på humör för att blogga.

- Igår märkte jag att min mail har blivit hackad, kuul. Kommer inte åt mina kontakter eller något! Vem fan gör något sånt?

+ På fredag får jag spela match igen efter min utvisning. Det är även lagfest efteråt och tequilarace!

RSS 2.0