Så kan det gå

Det enda denna bilden visar är vad som händer när man

äter 2 falafelrullar och dricker en burk cola till middag.


Last day for tracking

Nu har jag varit vaken i 2 timmar. Klockan ringde kvart i 9, dags att vakna typ. Mös lite med Joey och sen tog jag på mig mina träningskläder, drack en treo för mitt knä och ett glas varmt vatten för min mage.

Kom ut och blev glad för det är verkligen vårväder ute! så extremt härligt. Gick en promenad på 53 minuter. Hann gå 3,85 km innan jag kom hem. Joey blev ganska trött så nu ligger han och sover.
Åt upp min frukost för en stund sen och ska sticka till gymmet vilken minut som helst.

Efter gymmet ska jag måla klart min tavla så jag kan hänga upp den, det behövs lite mer saker på våra väggar, det ekar nästan när man pratar!

Vi tackar och bugar

Jag har precis druckit upp min proteindrink och ska alldeles strax borsta tänderna.
Träningen gick väl sådär. Körde axlar, biceps och vade och sen joggade jag i 20 minuter.
Smärtan i fötterna gjorde sig påmind så fick hoppa av löpbandet och traska hem, dock är det bättre än inget.

Träning väntar imorgon, blir en hel del rumpa kan jag säga redan nu!

Saturday night

Har varit hemma från jobb sen halv 5 ungefär. Har diskat, strykt kläder och städat hela lägenheten. Är på väldigt bra humör idag och det gillar vi!
Ska alldeles strax dra till gymmet och köra lite biceps och massa löpning!

Efter det blir det pizza och Interview with a vampire som jag håller på att föra över till den bärbara, mysigare att ligga i soffan och kolla på film än här vid den stationära.

Friday night bites

Vaknade 9 som planerat. Gick upp och åt frukost samtidigt som jag satte Vampire diaries på bränning. Tyvärr har inte sista avsnittet kommit ut än så får vänta med att bränna dom 3 sista avsnitten.

Efter det stack jag till gymmet för att testa hur mycket mitt knä orkade.
10 minuter uppvärmning på crosstrainern
20 minuter styrka: Mage, rygg, bröst, rumpa och pyttelite ben.
30 minuter kondition. Först 15 minuter, sen gick jag 5 och sprang 10 sista minuterna.

Det var väl vad mitt knä orkade med idag, anade bara lite när jag sprang. Har stretchat nu så det borde inte vara någon fara med det. Hem och åt nudlar och drack min proteindrink.

Idag ska vi hem till mina föräldrar och äta fondue, grymt längesen vi va där. Har nog inte träffat dom på 1-2 månader så det ska bli riktigt roligt!

hello, hello,

sitter och skriver på min nya mobil. Det är en Nokia E71. Tobias hämtade den idag. Är riktigt nöjd! Försöker vänja mig vid att den har ett qwerty tangentbord och inte vanliga mobilknappar. Imorgon ska kag kolla på twilight och new moon igen. Kan inte sätta fingret på vad jag stör mig på, känner dock att något inte riktigt stämmer! ska även ladda ner sista avsnittet av vampire diaries.

Nope, så skulle det ju inte bli!

Idag började jag med att gå ut med Joey i 30 minuter. Han va så smutsig efteråt att jag var tvungen att skölja rent honom.
Sen kom posten och jag ska äntligen få hämta ut mina nya glasögon! Eller efter 4 kan jag hämta ut dom.
Nu sitter jag bara här helt stirrig och letar efter handlingen i den 3 twilight filmen Eclipse. Har fortfarande inte bestämt mig vad jag tycker om dom andra 2 än, men måste få veta vad som händer i filmen! Har ju inte läst böckerna så har ingen aning. Sjukt störigt.

And jump on and do it again

Sitter och funderar på om jag ska se Twilight+ New moon igen. Kan nämligen inte bestämma vad jag tycker om dom! Står med fötterna på var sin sida om tumme upp/ner. Kändes att det fattades något i filmer eller så störde jag mig bara extremt mycket på att dom glittrade i solen, VILKEN VAMPYR GÖR DET? aja får se.
Har fixat hem Interview with a vampire också som jag vill se men den segar som bara den!

Took me by suprise I must say

Vaknade av en konstig syn idag. Tobias hade rakat sen, haha såg jätteroligt ut nu när jag vant mig vid hans skägg. Han ska nämlingen på arbetsintervju idag så han tyckte han skulle se seriös ut eller något!

Tänkte sticka till gymmet men det fick bli en lite längre promenad med Joey. Vi var ute i 40 minuter, sen såg jag att han fick ont i sina tassar. Det är riktigt kallt ute, speciellt på gatorna. Får bli minst en sån runda till, bra för både mig och Joey.
Får göra lite situps och ryggövningar så jag inte tappar allt helt!

Ska äta äggnudlar med röd curry och broccoli till lunch. Till middag blir det fläskkarre och ris med beasås :)



Självhjälp

Många deprimerade är perfektionister som ställer orimliga krav på sig själv och straffar sig själva när de inte kan leva upp till dem......

You dont say?
Släng in lite prestationsångest också så har du världens bästa cocktail

Vampire sucks

Ska sätta på Twilight nu, tänkte passa på när jag tvättar! Håller på att fixa hem New Moon också så förhoppningsvis blir det ett vampyr maraton!

Det är just nu det enda positiva idag. Mina fingrar värker extremt mycket, även så mitt knä när jag går i trappor. Vet inte vad det kan vara men det känns likadant som när man har somnat på sin arm och får ont dagen efter.
Tycker det är jobbigt att använda min mobil, som för den delen inte fungerar, eller nycklar.

Change of heart

Mina planer för idag förstördes när jag kom till gymmet utan att komma in! Sjukt störigt då jag verkligen var taggad för att träna. Så nu ska jag göra lite situps och armhävningar istället, kommer dock inte sticka ut och jogga när det är så halt ute som idag. Får göra så gott det går helt enkelt.

Förutom det så ska jag göra lite matte. Ska klara 2 eller 3 uppgifter idag med hjälp av Linda. Det kanske inte är så mycket men jag suger verkligen på matte! Det är definitivt inte min starka sida.

I have to know her

Sitter här med min choklad, Tobias är med Alex och dom spelar GH metallica. Väntar på att ett Vampire diaries avsnitt ska bli klart så jag kan få se det! Är på avsnitt 8 än så länge.

Här kommer bild på glasögonen jag ska välja mellan:


Min nya favoritserie

Har en ny favoritserie, The vampire Diaries.
Tycker den är riktigt riktigt bra och tycker Paul Wesley är riktigt riktigt snygg som vampyr!!



 

 

Vilken är din favoritserie?

Min nya pulsklocka

Jo har fått min pulsklocka nu. Håller på att testa den och ställa in den. Även om den inte är den bästa pulsklockan så räcker det för mig, får ju reda på ungefär iallafall :)

Har även fått glasögon att testa, har 2 stycken jag verkligen gillar. Ett par blåsvarta och ett par melerade. SVÅRT att välja.

Snart är det fredagsmys

Hemma från en runda på gymmet. Blev ganska hårt för ryggen. Körde även mage, biceps och 30 minuter på löpbandet, hade orkat mer men när det hade gått 29 minuter började jag få lite ont i knäet så det blev inte mer än 30.

Efter 4 ska jag hämta ut provglasögon, linsvätska och förhoppningsvis min pulsklocka!! Fan va kul det ska bli om den har kommit, kan köra hårdare på löpbandet då om jag vet min maxpuls! :)

Nu = Proteindrink och mackor :)

One thing for me, everyday

Har bestämt mig för att jag ska göra något varje dag som får mig att må bättre. Även om det är något litet.
På det sättet får jag saker gjort och förhoppningsvis mår jag lite bättre varje dag. Och ska även göra en sak varje dag för någon annan.

Så idag har jag fixat mina ögonbryn. Tyckte det blev bra även om det inte blev så stor skillnad. Så jag är nöjd :)
Hittade även bra videos på youtube som jag gillade. Mycket bra tips om smink och hudvård.
Ska även laga mat till Tobias så där gör jag någon annan glad.



Smoosch

Blev väckt av att Tobias kommer hem under sin postrunda! Klockan var då kvart i 11.
Nu har jag varit ute med Joey och ätit frukost. Sitter och lyssnar på musik, riktigt skönt.

Planen idag var att sticka till gymmet och köra ett styrkepass men jag vaknade försent!
Vill inte sticka dit för tätt inpå fotbollen, och även om det är flera timmar dit vet jag hur lång tid för min kropp att återhämta sig. Fotbollsträningarna är ganska tuffa ändå så det får räcka!

Nu ska jag bara ligga här och sjunga med till musiken!

You can almost taste it

Sitter här ensam och kollar på OS, det är ju störtlopp! HEJA ANJA!! :D
Inatt (runt 02:00) blir det hockey, japp ni såg rätt. Hockey mitt i natten. Det är Tobias galna idé.
Och han börjar jobba 7, haha det ska bli kul att se. Han brukar nämligen somna sittandes rakt upp i soffan!!
Vi får se hur det går helt enkelt!

Kollar ni på OS?

Härliga onsdag

Har en massa tankar om livet just nu, både dåligt och bra, mest dåliga. Förutom en massa tankar så har jag sjuk ångest över vad jag vill göra med mitt liv. Vill tjäna mycket pengar utan att göra något jag inte känner att jag verkligen vill. Det största problemet är ju att vad jag än väljer att göra så har jag inte tillräckligt bra betyg och måste läsa upp en massa ämnen ändå. Mitt självförtroende är nästan på botten nu, även så min självkänsla.
Förutom ångest lider jag av depressioner, vilket jag fått hjälp mot men som inte gjort det bättre.

Så ni där ute som klagar på att jag inte gör mer elller inte är tillräckligt bra för Tobias, jag mår inte bra. Det hjälper inte att skriva taskiga saker om någon ni inte känner.
Varje gång ni skriver något taskigt sjunker min självförtroende ännu mer och jag mår ännu sämre.

Jag borde kanske inte skriva detta på en blogg men kände att jag va tvungen. Nu vet ni hur det står till och struntar kanske i att vara taskiga.

Nu vet ni som är mina vänner hur det står till också och det kanske förklarar varför jag aldrig hör av mig.

This hotness

Hemma från träningen. Kände mig riktigt värdelös, hade ingen ork alls! Kanske inte så konstigt iomed att jag varit sjuk en vecka. MEN detta ska jag ta igen, kommer bli en hel del konditionspass på gymmet framöver!

Sitter och funderar på om jag ska fixa pannkakor eller bara ta en protiendrink. Mest sugen på alternativ nummer 1!!


Personlighetstest

Jag gjorde precis ett personlighetstest. Blev inte så förvånad över resultatet.

Din personlighetstyp:

Logiskt sinnade, kreativa tänkare. Kan bli mycket entusiastiska över teorier och idéer. Strävar ofta att bringa klarhet i teoretiska frågor. Värderar kunskap, logik och kompetens mycket högt. Tystlåtna och reserverade. Svåra att komma inpå livet. Individualister. Ointresserade av ledarskap och makt. Deras analytiska förmåga gör det lätt för dem att upptäcka samband som andra inte ser. Fungerar bäst när de uppmuntras att använda sin fantasi och förmåga till kritiskt tänkande.

 

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Fysiker, kemister, biologer, fotografer, strateger, matematiker, universitetslärare, programmerare, animatörer, tekniska skribenter, ingenjörer, jurister, brottsplatsutredare, skribenter, artister, psykologer, systemvetare, utredare, besiktningsmän, lantmätare.

 

Testet kan ni göra här.


Another day to just pass by

Då sitter man här, igen. Har varit vaken sedan lite efter 6. Håller på att tvätta, min största hobby.

Sitter och kollar genom olika utbildningar som skulle kunna passa mig, hittar inga. Känner en extrem press från omgivningen att hitta en bra utbildning/jobb.
Har redan ångest över att jag inte är tillräckligt bra och den pressen jag känner gör det inte bättre.

Time to say byebye

Gymmet idag då. Körde ett riktigt tufft pass! Axlar, bröst och triceps fick verkligen kämpa idag. Blev som vanligt en massa vanliga set/rep och avslutade med dropset och dipsträning! Hoppas att träningsvärken kommer imorgon!!

Hälsohuset. Ja asså det kändes ju bra, ska dit nästa onsdag och få träffa deras instruktör/kostrådgivare/coach. Antagligen tar jag en månad där och får träna lite med honom så jag får börja träna inför en tävling. Detta kommer nog bli bra ska ni se!

Kvällen har bestått av liggandes på soffan och lite sittande vid datorn. Har inte mycket mer att skriva om idag.
Upp tidigt imorgon för jag ska tvätta mellan 7-12, skoj.

Ny vecka, nya planer

Sitter just nu och äter frukost, men mannagrynsgröt istället för havregrynsgröt.
Är grymt glad idag. Idag känns som en sån dag då allt verkar lösa sig.
Planerna för idag blir att gå till gymmet och köra slut på mig själv, diska och kanske städa och ikväll dra till
det nya gymmet och se vad dom har att erbjuda. Förhoppningsvis får jag en coach direkt!

Lugn dag med mys och träningvärk!

Idag vaknade jag med träningvärk i hela kroppen, mest i axlarna. Känner mig frisk igen och längtar efter att
få sticka till gymmet imorgon!

Väntar på att Tobias ska komma hem, han stack och skulle köpa choklad och förhoppningvis grädde. Blir varm oboy och mys ikväll, gott!

Härlig dag idag, lördag

Blev träning idag ändå! Vilket jag är extremt tacksam för.
Kickboxning på hälsomagasinet i svalöv. Kände mina axlar, måste verkligen träna upp styrkan i dom.

Direkt när jag kommit hem stack jag ut till Exan för Tobias spelade match. Tyckte det var så jävla kallt att bara stå där i snön och blåsten. Tyckte han var riktigt duktig, som vanligt, den kämpen. Han är typ minst på plan alltid men ändå den som spelar tuffast.

Snart ska jag sticka till Tobias farmor och farfar för att äta middag. Känns skönt att inte behöva ställa sig själv och laga middag idag när jag är helt slut i kroppen. Hoppas verkligen det är gott också!

Ikväll blir det nog en massa kollande på OS!

Hundmisshandel

Idag efter att jag lämnat tillbaka ett par provglasögon ser jag något som får min mage att göra en dubbelknut.

Jag ser 2 killar gå med två amstaff (ser det ut att vara) en hane och en tik, tror jag då den ser ut att vara dräktig.
Helt plötsligt från ingenstans ser jag hur den ena killen svingar ett slag med kopplet rätt över ryggen på hanen!! Han gnällde så högt att jag är förvånad att inte fler reagerade!

Jag blev så chockad för jag har aldrig sett någon slå sin hund! Jag gick efter och försökte komma ifatt men jag hann inte. Såg att dom gick in i en trappuppgång mitt emot vår innergård.

Vad ska jag göra?!?!??!

Läste runt på nätet lite och hittade denna, började gråta några rader in!
http://www.amstaff.se/artiklar/hundmisshandel.html

Fortfarande sjuk

Är extremt deppig, är ju fortfarande sjuk!
Vill bara fortsätta träna och bli stark så jag kan tävla.
Detta suger som fan, har bara tränat 1 gång denna veckan!

Mina muskler behöver underhållning!!!!

Jävla förkylning!

Vaknade vid 9 idag av att jag knappt fick luft! Är så sjukt förkyld! Mina läppar är helt förstörda för att jag har sovit med munnen öppen idag.
Förkylning = Ingen träning!
Får se om det kanske har blivit bättre till ikväll annars får det bli en till vilodag!

Hemmakväll

Blev ingen träning för mig idag, känner mig lite febrig så tyckte det var bäst att strunta i det idag. Förhoppningsvis är jag bättre imorgon så jag kan sticka till gymmet och sen på torsdag träna fotboll!

Imorgon kväll ska jag till Hermods för att få reda vilka tider Samhällskunskap b är och vilka böcker jag behöver så jag kan börja plugga!

Nu ligger jag bara och myser med Joey och kollar upp övningar som är bra för att bli bra i dips, tacka vet jag lifeportalen!

Jävla irriterande det kan vara

Hahaha nu får du väl ta och lugna ner dej lite iaf! Fitness innebär att man inte har något fett på kroppen!- Det är människor som tränat oerhört mycke styrka & ÄTER RÄTT som tävlar i det. Med tanke på dina bilder vad du äter så bör du kanske tänka om! Du klarade ju inte ens de där 100 dagarna! Tänk om du lade ner lika mycke tid på att leta efter ett ordentligt jobb som inebär 40tim/vecka som du lägger på din s.k träning

Varför ska jag lugna mig? Jag vill ju detta och har velat det ett tag nu. Ja folk som tävlar i fitness tränar mycket och äter rätt. Men det finns olika inriktningar inom fitnesstävlingar för tjejer, Bodyfitness, Fitness, Bodybuilding och det jag har planerat att tävla i, Athletic Fitness.

Hur kan du utav att läsa min blogg veta att jag varken tränar styrka eller äter rätt? Visst att jag gottar mig ibland men det gör ALLA som tävlar i fitness.
Jag tränar extremt mycket styrka och kommer fortsätta äta som gör fram till deff (då jag kanske behöver gå ner 5-6 kg), det är då man börjar skära bort mat. Inte under uppbyggnadsfasen. I Athletic fitness behöver man inte vara extremt deffad för dom tittar efter en sund balans på kroppen, men det behöver jag ju inte berätta för dig som vet eller hur?

Och hur FAN vet du att jag inte söker jobb? Ska jag söka jobb 24 timmar om dygnet eller? Det finns inte så många jobb att söka och när man har en tajt budget går det inte att ta tåg och buss hit och dit!!

Tycker inte du ska sitta och skriva anonyma kommentarer om saker du inte vet ett skit om! Har du verkligen inget annat för dig än att sitta och klaga över valen jag gör i mitt liv? Så länge Tobias inte är emot något jag gör, vilket han i detta fallet inte har utan han stöttar mig till 100 %, så har INGEN något att säga till om.

Blir så jävla sur när folk bara klankar ner utan anledning, ge konstruktiv kritik istället för att tro dig veta bäst.

A day as all days

Denna dag börjar som vilken dag som helst. Tobias alarm ringer, SKITHÖGT dessutom, han går upp och ut med Joey. Han klär på sig sina jobbekläder och äter frukost. Enda problemet är ju att jag också ska upp för jag ska tvätta. Förutom att jag är trött och ser ut som en zombie så är jag sjuk också, roligt eller hur? Har jätteont i halsen och känner mig helt febrig och när jag står upp blir jag riktigt yr, kul att tvätta då?!

Sitter och väntar på att gå ner igen och hänga upp det sista. Passar på att äta frukost och kolla mina sidor.
Annars är det en vanlig hemmafru dag idag, ska diska, städa, vika kläder, aktivera hunden mm.

Helt öm!

Mina armar är helt slut! Körde grymt hårt på gymmet igår och idag! Enda problemet är ju att jag har sjuk träningsvärk från igår så idag var det absolut sista krafterna i armarna jag klämde ut!
Benen är också helt slut, likaså ryggen. Är extremt nöjd med mig själv!


En bit på vägen

Sitter med maten i magen och kollar på "recap" på vinter OS, eller något sånt är det iallafall.
Idag ska vi iväg och fira Tobias lillebror som fyller 19 imorgon, blir kakor och tårta.

Har även tagit ett till steg mot att förhoppningsvis tävla i AF, skickade iväg bilder till en som skulle hitta en coach till mig! Håll nu tummarna att någon vill det också!

Mysfredag

Sitter ensam (förutom joey då) och har tråkigt. Dock blir det lite mys med godis, chips och dippa + funlight :)




Vad gör ni denna lördagskväll?

En dag för mig själv

Har jobbat idag, kändes skönt med ett längre pass även om det värker i mina ben som fan just nu! Blir alltså inte gymmet idag! Funderar på om jag ska sticka och sola en stund så jag får lite färg!

Fick mina linser från lensway igår, nu med -2,25. Kändes konstigt när jag kom ut och såg längre än vad jag brukar och vilken känsla det var! Enda problemet är att jag är så van att kisa för att se och det har jag gjort nästan hela dagen idag ändå, måste börja slappna av i ögonen så jag inte får huvudvärk!

Nej nu ska jag ta och sticka ut med hunden och sen bestämma mig vad jag ska göra!

Kom igen nu

Ibland undrar jag om hela sveriges fitnessvärld ligger utanför skåne för jag får inte svar från någon om det finns coacher i skåne!

SUCKS! ;(

Jag har bestämt mig!

Jo jag har bestämt mig nu! Ska tävla i Athletic fitness i december! Är extremt taggad och känner verkligen "GO GIRL"
Det jag håller på med nu är att hitta en bra coach som kan få mig i toppform! Har bara hittat en hittills men måste kolla fler så att jag verkligen väljer någon som det känns bra med!

Woho är i ett lyckorus just nu! :D

Frukosten redo

Sitter och äter frukost och funderar på om jag ska träna idag eller inte, missar ju träningen imorgon för att jag ska jobba. Kan ju alltid träna ikväll om inget annat!

En sak som är säker är att jag ska göra sista städningen i lägenheten för att sen inte storstäda på ett tag!

Lovely Thursday

Toppen start på dage idag måste jag säga! Har grymt mycket energi idag så träningen ikväll är efterlängtad! Även om jag har träning ikväll så stack jag till gymmet och körde ett grymt konditionspass! Körde inte så hårt med styrka idag
även om det blev en del:

- 15 minuter uppvärmning (0,75km, 128kcal)
- Bröst: 3*10(maskin)
- Axlar: 2*10 (maskin)
- 45 minuter löpning (6,45km, 461kcal)

Kände att jag hade orkat ganska mycket till men nöjde
mig där.

Idag har jag även städat i köket, såg att det behövdes på
spisen så den har jag skrubbat!
Ska börja packa snart och sen äta middag för jag
blir hämtad lite tidigare idag än vad jag brukar.
Ska ju hinna ut med hunden också!


Say the peace

Har beställt hem glasögon som jag ska prova och hoppas verkligen jag hittar ett par snygga som jag kan trivas i för jag trivs verkligen inte i glasögon!

Börjar få träningsvärk i benen och vänstra sidan av magen! Känns bra, så tummen upp för det!
Sitter och dricker min proteindrink och äter min keso, snacka om proteinbomb!

Videon på Joey som jag lovade + lite söta bilder:




Mys eller träning?

Att promenera med Joey nu när det är så mycket snö ute är riktigt roligt!  Han är ju inte så hög så när han går i snön är det upp över magen på honom så han skuttar som en kanin. Ser jätteroligt ut, ska se om jag kan filma honom nästa gång så kan jag lägga ut det här på bloggen.

Ska alldeles strax äta lunch. Får se vad det blir, räkor och ris kanske? är iallafall riktigt sugen på räkor.
Sitter även och funderar på om jag ska träna idag eller om det blir en vilodag.

Aja, ska ut i köket och kolla vad jag ska göra till lunch!
Ha en riktigt snöig dag! :)

Förbaskade snö!

Tack vare att det snöar som fan ute så blev det ingen fotbollsträning idag så fick sticka till gymmet. Ökade vikterna på ben och rygg så förhoppningsvis kommer träningsvärken och hälsar på imorgon!

- 10 minuter uppvärmning (0,52km, 83 kcal)
- Fram/baksida lår: 3*10
- Nedre/övre rygg: 3*10
- Mage: 3*10 (maskin) + 3 nya övningar: 3*10
- 25 minuter crosstrainer (1,03km, 188kcal)
- 25 minuter löpning (2,74km, 166kcal)

Är grymt nöjd faktiskt. Ville egentligen köra längre på löpbandet men orkade verkligen inte så det fick blev som det blev, är ju bättre än inget! :)

Jobb imorgon, 11:30-14:30. Får se om jag sticker till gymmet efter eller om det blir en vilodag!

Dreaming of muscles

Hade helt glömt bort att vi hade tvättid idag! Tobias kommer inte bli glad men vad kan jag göra åt det?

Iallafall så ska jag fortsätta med städningen, ska bara sortera alla papper innan jag kan börja dammsuga. Funderar även på att sticka till gymmet för det kanske inte blir träning idag för det kan bli storm?

Sen har jag börjat fundera på riktigt om jag ska tävla i Athletic Fitness i december! Är grymt sugen faktiskt och hoppas jag hittar någon som kan coacha mig!

Nyttigt för mig

En sak som var nytt idag, som egentligen inte var någon nyhet, är att min syn är sämre än innan. Har haft -1,50 men nu har jag -2,25. Ska bara fixa nya snygga glasögon också så är allt bra med det igen.

Efter synundersökningen gick jag till gymmet:
- 10 minuter uppvärmning (0,54 km, 86 kcal)
- Bröst: 3*10(maskin), 3*10(hantelflyes)
- Axlar: 2*10(maskin)
- Biceps 3*10(hantlar) 2*10(cablemaskin)
- Löpning 30 minuter (4,39 km, 308 kcal)
- Cykling 15 minuter (4,92 km, 75 kcal)


Nu ska jag dricka upp min proteindrink, duscha,
äta och städa.

Det känns i vaderna

Vaknade idag med världens träningsvärk i mina vader! Helt grymt underbart samtidigt som det smärtar som bara den. Känner mig extremt laddad för ett träningspass idag också!

Men först ska jag till optikern, ska kolla hur min syn har försämrats, om den nu verkligen har gjort det och det inte bara är jag som inbillar mig.

Efter gymmet ska jag städa, tänkte storstäda lägenheten faktiskt för en gångs skull.

RSS 2.0