Helgen

Fredag: Va hos tobias och mös lite. Sen åkte man till svalöv för att stå i kiosken på SBK Cupen, vilket var riktigt tråkigt. 22-24 på kvällen på en fredag, känns som om det finns viktigare saker att göra.

Lördag: Jobb 11-18. Tråkigt det också men det är pengar iallafall. Sen åkte man hem till Tobias och vi kollade på Black Knight med Martin Lawrence (eller hur det stavas).

Söndag: Mös lite mer med tobias och spelade wow. Sen åkte vi till hans mamma och kollade på tv.

Nu sitter jag här och spelar igen för tobias jobbar. Ska åka hem senare idag.

Nu är det väl klart!

Jo vi ska ta lägenheten, Tobias och jag. Jag får ta körkort bara! så enkelt är det. Får nog hitta ett annat jobb också för jag har så ont i mina ben efter varje pass! Det är verkligen inte roligt.

Idag börjar jag jobba 5 så innan dess ska jag städa och duscha, vilket kan ta tid då jag hatar att städa!

Beslut, tvivel och tvätt

Somnade lite efter 1 igår. Satt uppe länge och kollade saker på ikea som hade varit fint att ha i lägenheten. Massa saker faktiskt! kan hitta hur mycket som helst på ikea. Men ändå tvekar jag om jag verkligen vill. Blir ju tvungen att ta körkort så jag ska slippa cykla, och det kostar ju också. Sen måste jag ha en bil. Pengar till bensin osv.

Men jag vill ju ha eget. Jag vill verkligen det! Vill kunna ha ett eget att bestämma över, men jag vill att det ska ligga lite närmare centrum.

Nu ska jag tvätta, eller försöka iallafall!

Lägenhet, ja eller nej?

Jo vi har hittat en lägenhet! fast den ligger lite ute på landet. Det är en man som hyr ut den och vi är riktigt sugna på att hyra den. Det är bara jag som är lite tveksam! vill flytta, men det är en bit utanför kävlinge. Måste verkligen skaffa körkort nu såfall.

Det är en 3a vilket är bra för då kan vi bo där ett bra tag. Vi får en egen trädgård där jag får göra i princip vad jag vill. Det är nästan helt nybyggt men vi får ändå göra vad vi vill, så länge det blir ordentligt gjort såklart. Det kostar 4500/ månaden inkl. värme, vatten och el. det är riktigt riktigt billigt.

varför tvekar jag då? kanske för att jag är osäker på att jag ska ha råd sen när Tobias ska göra lumpen? Det är en av anledningarna. Jag blir nästan tvungen att ta körkort om jag ska slippa cykla. Det blir dyrt det också. Jag måste bestämma mig iallafall, snart.

Konstnären i mig

Dessa har jag ritat, det var svårt och den ena har konstiga ögon tycker jag. Men jag är nöjd för jag har inte ritat något sånt här innan.Ska rita mer snart, måste bara hitta ett motiv.

Vill flytta nu!

Pastan jag gjorde för någon dag sedan blev riktigt god, glömde skriva det!

Nu letar jag och Tobias lägenhet för fullt, i kävlingeområdet. Vill verkligen inte bo i Landskrona vilket Tobias vill. Har satt upp oss på Jakobsgatan så jag ska få en trädgård. Vill verkligen flytta så det måste dyka upp något snart, väldigt snart!

Quantum of Solace

Jag, Tobias, Linda och Linus var och kollade på den nya Bond filmen idag. Den var riktigt bra! Tyckte om handlingen och allt. Förstår inte hur tidningarna kan skriva att den var dålig. Jag gillade dock inte att Bond såg plågad ut hela tiden.

Innan filmen började så fick vi lite säkerhetsinfo. Tydligen är Sverige ett av dom första länderna som visar filmen, den har inte ens kommit ut i Usa vilket kändes coolt. Dom kom in lite då och då för att kolla så att ingen filmade, ibland med mörkerkamera.

Mitt betyg var: 2/3 tummar upp!

RSS 2.0