Fotbollskväll

Idag har jag inte gjort mer än att spela WoW. Tobias har fått mig att gilla det. Har grymt tråkigt och det är därför jag spelar Wow hela tiden.

Snart ska jag äta och sen packa fotbollsväskan för det är match ikväll mot Bjärrelaget. Sista matchen innan uppehållet. Måste spela riktigt bra idag för sen till hösten kommer alla som varit skadade tillbaka och då kan det bli svårt att få en plats i A-laget. Är tillräckligt duktig så jag blir ledsen om jag inte får fortsätta där jag spelat.

Är riktigt hungrig så det måste bli mat snart, och det måste vara något gott så jag kan äta mycket

Mycket nytt

Nu har det gått 2 veckor sedan jag skrev sist, det har hänt en del som jag tycker är värt att skriva om.

1. Studenten. Tog den för 2 veckor sen, helt sjukt. Alla trodde att jag skulle ha ångest dagen efter när jag förstått att jag inte ska tillbaka till skolan mer, men icke. Har ingen ångest, är bara uttråkad nu när jag inte har något att göra. Sitter bara hemma varje dag och kollar på tv, riktigt tråkigt!

2. 1 år med Tobias. Den 16/6 firade jag ett år med Tobias, ett år som har gått riktigt snabbt, för snabbt. Det har varit det bästa året i mitt liv hittills, har känt mig så full av energi.

3. Arbetsförmedlingen. Har skrivit in mig och varit på möte. Fick ett jobbförslag som jag sökte och dom ska ringa mig imorgon, så jag håller tummarna! Måste tjäna pengar och måste ha något att göra så jag inte dör av tristess.

4. Liseberg. Va på Liseberg igår med Linda, Tobias, Terese, Lollo, Jocke, Zander, Robert, Danne och Stefan. Grymt roligt, Åkte kanonen, vilken karusell! Vilken fart man åker ut i. Helt sjukt. Sen åkte jag Balder också, älskar den! Åkte en massa andra också men inget som är i närheten av Balder och Kanonen.

Här kommer lite bilder:

Fotbollskväll!!

Sitter hemma hos tobias nu och kolla på Spanien - Ryssland, 4-1. Lite tråkigt att Ryssland inte har fler mål.
Väntar på Sverige matchen nu bara, ska äta glass och jorgubbar, med kolasås!

Spelade fotboll förra veckan med Linda och Tobias, håller på att träna upp min vänsterfot så jag kan skjuta någolunda med den. Här är lite bilder:


Det var antagligen en av dom sista gången jag använder mina fotbollsskor då jag har önskat mig ett par nya i studentpresent som jag hoppas jag får.

Tisdag!

Sitter i skolan idag fast jag inte behöver, lämnade bara tillbaka lite böcker som jag hade hemma. Ska även ta med mig vår studentbanderoll hem och fixa med pinnar så man kan hålla upp den.
Nu sitter jag bara o väntar på att få äta så att jag kan åka hem sen.

Har köpt nya fotbollsskor. Kan inte ha mina älsklingar längre för dom förstör mina fötter :( Dom kostade 200 kr inne på Stadium. Ska önska mig ett par Adidas, ett par röda Adidas. Färgen röd är viktig för mig.

Ska nog färga min utväxt idag så jag blir av med den. Det är inte fint med 1 cm mörk hårbotten nu till studenten. Hade inte brytt mig lika mycket om det inte varit student nästa vecka.

RSS 2.0