Australien nästa!

eller hoppas jag iallafall! Ska plugga Sport psykologi där feb-jun om allt går som jag vill!

Det blir lite csn lån men det är det värt! Tobias är ändå i lumpen så kan lika bra passa på att göra något sånt här!
Ska prata med någon på lärarcentrum (tror det heter så) imorgon och se hur man ska göra.

Ska grilla nu när tobias kommer hem, gott ska det bli!


Håll nu tummarna för mig!

En dag på stranden

Eller en halv dag egentligen.. Jag och Tobias stack till stranden efter han hade jobbat, vi solade och badade lite. Ska nog dit imorgon också för vår match blev inställd! lite tråkigt för jag ville verkligen spela.

På måndag ska jag skriva in mig på lärarcentrum eller något så jag kan få pengar, kan inte gå utan pengar nu när jag söker jobb..

Nu ska vi kolla på Doomsday! hoppas den är bra.


Egen lägenhet tack!

Jag vill verkligen flytta! Tittar efter lägenheter men det finns bara i landskrona, vill verkligen inte bo i landskrona. Vill bo i kävlingeområdet, det är lugnt där, händer inte så mycket. Men det är bara skönt, det måste inte hända något.

Satan att det bara finns i landskrona!

Nästan helt kras!

Har tränat idag! med 2 kilos vikter som jag fått av Tobias! jag vet att 2 kilo inte är mycket men det räcker för mig! är inte så jättestark. Har även gjort mitt vanliga sit ups program vilket jag tycker är extremt jobbigt men roligt!

Har även satt upp mina speglar! ÄNTLIGEN säger jag då jag planerade detta för lite mindre än ett år! Jag tar lång tid på mig med att köpa saker ibland. Nu är dom iallafall uppe och jag är grymt nöjd. Men det var svårt! Höll på att tappa en av speglarna (har 8 småspeglar från IKEA) 2 gånger och det hade ju inte blivit lyckat!

Det enda som fattas på mitt rum nu är mina planscher på Mcfly! dom måste också upp snart!

Har inte gjort mycket mer idag, lite wow har det blivit men inte mycket mer, en tråkig dag om jag får säga det själv!

Veckan som gått.

I tisdes provjobbade jag i 4 timmar på tv-restaurang på svt i malmö. Det gick grymt bra så jag hoppas jag får jobbet!

Igår tränade fotboll. Fysträning deluxe! grymt jobbigt men grymt roligt, även om jag trodde jag skulle spy efter nästsista övningen. Kände att jag behövde börja träna igen efter 2 veckors uppehåll!

Idag har jag varit på IKEA, köpte 8 småspeglar som jag ska sätta upp efter helgen, lycka köp!

Rolia namn på kändisbarn

Några favoriter:

Nicholas Cage - Kal-el
Richard Gere - Homer James Jigme
Penn Jillette - Moxie Crimefighter

här är länken till resten av namnen:

http://www.infoplease.com/spot/celebrity-baby-names.html

Strandfest i mexico!

Hade fest igår med temat "strandfest i mexico". En grymt lyckad fest om jag får säga det själv! Alla kom strandklädda och hade bra partyhumör.

Såklart kom folk med corona för det va mexikanskt. Någon hade med sig krabbor som vi hällde i vår damm.

Det dansades en hel del också, det va extremt roligt att kolla på! Det blev lite utflippade danser, men det gör inget så länge alla hade roligt.mer bilder finns på min bilddagbok.

Min favorit

Har läst en del om f.d medlemmarna i A-teens, Marie Serneholt och Sara Lumholdt. Det stod att Marie fick stå längre fram än Sara för hon såg bättre ut osv. Men jag tycker faktiskt Sara är sötare, hon är mer naturlig än Marie. Varför måste man se bimboaktig ut för att vara den som ser bättre ut, naturlig är väl bättre? Det tycker jag iallafall! Bestäm själv:

Slapp dag med Tobias

Nu har mamma, linus och ricki åkt till Danmark för linus fotbollscup. Hoppas det går bra för honom! Det betyder att vi är ensamma hemma en hel vecka!


Har varit med Tobias idag, va på center syd. Han fick köpa ett linne till vår fest och sen köpte han dom mest gula kalsonger man kan få.
Har även lagat mat idag, tog längre tid än vad det brukar men det gör inget för det blev lika gott som det brukar!

Vill spela Wow men Tobias spelar och då kan inte jag. Får vänta tills han är klar med sitt.


Vacker sommardag

Idag är det fint väder, Riktigt fint väder. Och varmt är det också!!
Vaknade vid 11, låg och försökte att somna om men det gick ej så ner och äta frukost en bra stund och sen gick jag ut i solen. Fick lite färg ganska snabbt, fick sluta sola efter ca 15 min för jag bränner mig så lätt.
Sen ställde jag mig på vår nya orbitrec en stund, den är så rolig att man inte tänker på tiden riktigt.

Nu har jag suttit och spelat Wow ganska länge, får sluta för jag orkar inte göra alla upprag jag ska göra. Istället lyssnar jag på Amy Mcdonald låtar på youtube, hon har sjukt mysig röst och jag gillar verkligen hennes musik.

Snart kommer Tobias hit och då ska han hjälpa mig med Wow, så jag kan bli bättre, sen ska vi väl bara sitta och slappa lite.

Tråkdag!

Idag har jag tråkigt som vanligt, Spelade match igår, 4-3 till oss vilket är bra för då drar inte serieledarna ifrån. Gjorde inte mål men va riktigt nära några gånger.

Idag har vi ingen träning så jag ska träna på vår orbitrec som mamma köpt. Har uppehåll nu i två veckor så måste hålla igång träningen så jag inte tappar allt till hösten.

Har även planerat en hel del till vår fest nästa vecka, Strandfest i Mexico är temat. Kommer bli grymt roligt tror jag.

Ska nog spela Wow ni snart, har riktigt fastnat för det, rejält. Det har varit sims ett tag nu men det börjar bli Wow istället.

RSS 2.0