7 dagar kvar!

Nu har det gått ett tag sen jag skrev sist.

Blev sjuk dagen efter julafton så jag missade min storasyster julfest + utgång. Har fortfarande inte blivit helt frisk.

Kunde inte jobba i fredes eller lördes. Blev hemskickad från jobb igår för att jag va sjuk. Idag har jag heller inte kunnat jobba heller. Har legat och hostat hela natten, har inte kunnat andas för jag är grymt täppt i näsan. Mina läppar har spruckit under natten så dom är helt röda nu, inte fint.

Idag ska jag och Linda ut och gå och sen sola. Ska även testa att göra Lindas nyårsfrisyr så vi vet hur lång tid det tar osv. Ska städa mitt rum för det ser rent ut sagt förjävligt ut sen igår då jag bäddade rent med den nya bäddmadrassen jag fick av Tobias i julklapp, den är extremt skön att ligga på! Tack!

Förhoppningsvis ska jag klippa mig idag hos Sabinas kompis i Landskrona, håller tummarna att det blir av idag.

Har även börjat planera lite till vår fest som vi ska ha. Hoppas allt blir som det ska bara.

Julafton

Nu har julafton varit. Vi var hemma hos kusinerna och firade jul i år. Vi åt gott och spelade en massa Guitar Hero world tour, vilket var extremt roligt, speciellt när jag skulle sjunga en Korn låt! Det var något det. Åkte hem runt 8.

När vi var hemma igen så började vi dela ut julklappar. Jag fick en vågtång, frisörsax, uttunningssax, förkläde (frisör), frisörkam, och en väska till som jag ska ha som frisörväska. Jag fick även 200 kr på H&M och en sängset med hjärtan på, till mig och Tobias.

Nu ligger jag sjuk i Lindas säng för vi ska se Pirates idag. Har tränat en gång denna veckan så det kommer nog inte bli någon bild nu till helgen, det får bli nästa vecka.

Nu kom Linda med popcorn och chips!

Ny bild!

Nu har jag tränat igen. Gjorde mer än förra gången och gjorde även lite ryggövningar som jag fått av Linda.
Jag hoppas att det hjälper också. Vill se  tränad ut, inte bara slank. Fast sen får det inte bli för mycket heller, men jag tycker det är snyggt när man ser tränad ut, man ska se musklerna.





             1                                           2

Har även städat och försökt sy upp min klänning till nyår men jag har inget tålamod så mamma får hjälpa mig.
Nu väntar jag bara på att klockan ska gå så jag kan åka till jobbet.

Städning på schemat!

Jobbade idag, tråkigt faktiskt. Fick sluta 1 timme tidigare vilket inte gjorde så mycket.

Nu har jag städat och är snart klar. Har fixat med alla mina papper som legat på golvet och hängt upp alla kläder som legat i alla hyllor. Nu ska jag bara dammsuga, damma och moppa golvet så har jag städat inför julen.

Ska tvätta håret idag innan jag sticker till tobias. Sen blir det stängning på jobbet imorgon och det är så tråkigt på en fredag men det måste väl göras det också.

Träningvärk!

Idag har jag träningsvärk! Sjukt jobbigt men ändå extremt skönt, älskar träningsvärk. Box är roligt och det vill jag fortsätta med varje måndag. Skulle först träna med Terese idag igen, men sen skulle jag klippa mig och sen blev det inget alls! Frisören hade glömt sina saxar på jobbet så jag får vänta tills hon kan igen.

Igår så var jag och Tobias ute och åt på Stäket i Lund. Till förrätt åt jag Vitlöksfrästa tigerräkor och Tobias åt S.O.S, en silltallrik. Båda två tog Mixed grill, oxfile, fläskfile och ryggbiff med rödvinssås! Det smälte i munnen på oss. Efterrätt blev daimglass till honom och panacotta till mig, med jordgubbar till! Längtar extremt mycket till sommaren nu.
Sen åkte vi hem och vi förlovade oss! Har varit tillsammans i 1 och ett halvt år så vi valde igår vilket var passande.
Har fortfarande inte vant mig vid att ha en ring på fingret, men det kommer väl det också!

Imorgon ska jag jobba, 9-14. Sen ska jag jag träna lite och sen vidare till tobias!

Kollar på "Pregnant Man" på 5an nu, tycker det är så skumt att han är gravid! Det hade aldrig gått i Sverig då man måste steralisera sig om man byter kön, det har jag läst iallafall. Jag förstår att folk reagerar starkt på att en man är gravid, men jag förstår inte varför man måste va så elak och hatisk. Barnet kommer ju få en familj iallafall och det mer än vissa har.

Spark och slag!

Nu ska vi snart träna, jag, Linda, Terese och Emelie. Vi ska träna Box, typ focus på slag och sparkar. Träning för mage och rygg, uthållighet osv.

Längtar som bara den, fast jag är lite nervös för jag kommer nog svimma eller något.

Sitter och pratar lite med Emelie nu och vi ska sticka 7. Ska hämta Terese lite över 7 och sen ska vi träna skiten av oss!!!

Bilderna på magen är inne

Idag har jag tränat igen. Det är faktiskt roligt nu i början, får hoppas att det håller i sig så jag fortsätter!

Här är bilderna på min mage:


2/12 -08


12/12 -08

På måndag ska jag, Linda, Terese och kanske Emelie testa på Box på Train'in. Vi får träna en hel vecka gratis så vi ska testa på olika saker för att vi ska veta vad vi ska fortsätta med! Sen kostar det 330 kr/ månad.

Vanlig tråkig dag

Idag har jag inte gjort mycket.
Jo jag har beställt biljetter till Britney spears tour nästa år!!!!! Jag, Linda och Sabina ska se henne i London o juni!! SÅ extremt skoj det ska bli!! Kommer ihåg när vi såg henne sist, The onyx hotel tour i danmark! Innan hon flippade ut helt, hehe.
Det är riktigt roligt att hon är tillbaka igen. Hon är verkligen bäst!


 (www.britney.com)

Min träning.

Har tränat idag, magen, ben och armar.. Ska träna en dag till denna veckan, blir nog lördag, så har jag tränat 2 gånger denna veckan också.

Det här gör jag:
30 crunches (som sit ups fast man går inte hela vägen upp)
30 sidocrunches(?) ( 15 på varje sida)
30 "cykelcrunches" (15 på varje sida)
10  benlyft ( ligger på rygg och lyfter benen rätt upp mot taket)

15 armhävningar
10 "lyft" (raka armar, ut från sidan)
10 "släpp"(????) (håller armarna rakt upp mot taket, sen släpper man ner så man har händerna i huvudhöjd, svårt att förklara)

30 utfall (15 på varje ben)

Jag har inte alla namn, som ni kanske märker. Men jag tränar efter videos på youtube.com
Magträningen är Britney Spears, den hittar ni här. Jag är nästintill besatt av hennes kropp, iallafall den hon hade när hon va 19.

Jag har ju inte bara tränat utan börjat äta rätt också..
- Äter havregrynsgröt till frukost så ofta jag kan.
- Jag dricker vatten så ofta jag kan.
- Försöker undvika godis, på helger är det okej tycker jag.
- Äter fullkornsbröd så ofta jag kan.
- Äter mycket frukt.
- Jag dricker ingen läsk alls
- Inga chips eller så, bara popcorn.

Detta funkar för mig, inte för alla. Jag har spelat fotboll hela mitt liv så jag är redan i form, ska bara förbättra allt lite, hehe

Bilder på min mage kommer upp till helgen, både från förra veckan och denna. Ser inte mycket skillnad men ändå.

Ny frisyr á la Paris Hilton

Nu har jag bestämt mig, ska klippa mig igen. Har letat som bara den efter en frisyr jag vill ha och nu har jag äntligen bestämt mig! Ska klippa mig som Paris Hilton! Sjukt snygg frisyr och jag hoppas att den blir lika snygg på mig! Har förälskat mig i kort hår (även om jag saknar mitt långa ibland) så det blir ännu kortare nu.

Nu har jag snart också klippt av allt mitt dåliga hår och kommer få min naturliga hårfärg igen, råttfärgat/askblont. Ska börja om på nytt och hitta en fin färg också. Ska även börja köpa hårinpackningar så mitt hår inte förstörs igen.



Såhär ser den då ut, kortare än jag klippte mig sist.
Här är har ni en länk så ni kan se hur den ser ut från olika håll

Sen måste ni också se Britney Spears nya video. Låten heter Circus och är riktigt bra. Gå in på youtube.com och kolla.


Skulle kunna sova en vecka

Jo, så trött är jag. Blev väckt lite över 7 och jag skulle inte upp förrens kvart i 10, kunde inte somna om heller. Samma sak igår, blev väckt halv 8. Sover så sjukt dåligt, det tar ca 3-4 timmar för mig att somna och då är klockan oftast efter 2. Vet inte varför.
Höll på att somna på Graffiti innan idag. Roligt om jag hade suttit där och sovit.

Nu svider det i mina ögon så det är nog ett tecken på att det är dags.

nytt utseende

Idag började jag min nyttiga period, som förhoppningsvis ska vara längre än sist! Jag började dagen med en tallrik havregrynsgröt. sen åt jag bacon( inte så nyttigt men man behöver fett också). sen gjorde jag sit ups och armhävningar. Orkar inte så mycket men det kommer väl sen när man gjort det ett tag! Har druckit en hel del vatten idag också, försöker bli av med mitt sjuka sockersug. Sen åt vi fläskfile med krocketter och bearnaisesås. Sen har jag inte ätit mer idag, har inte blivit hungrig men måste försöka äta mer om dagarna så jag inte får bakslag och måste börja om. Iomed att jag började idag så tänkte jag lägga upp bild imorgon, orkar tyvärr inte just nu.

Så, nu har jag fixat lite på min blogg och jag är rätt så nöjd! Eller stör mig på att min profilbild täcker hela sidan (det gör det på min iallafall) så det ska jag försöka fixa i veckan. Sen har jag inte gjort någon header heller men det kommer det också ska jag lova.

Imorgon ska jag jobba, tråkigt faktiskt men det är lättförtjänta pengar så jag ska inte klaga. Vårt kassasystem är ju roligt, så länge man hittar beställningarna!

aja, nu ska jag sova.

Nytt från mig!

Min blogg har klyddat så jag har inte kunnat fixa med min nya design som jag hade planerat. Får försöka igen och se om det går.


Jag och Tobias tackade nej till lägenheten pga att vi kände att vi inte skulle ha råd med allt. Nu har vi istället satt upp oss på en 2 i kävlinge istället så vi får hoppas på det bästa.

Nu har jag bestämt mig för att börja träna min mage igen efter alla milkshakes på jobbet! Vilket också har hjälpt till att jag nog fått tillbaka min magkatarr!
Ska börja äta nyttigt igen eftersom det både hjälper mot min mage och min kropp gillar alla nyttigheter.

Har hittat ett träningsprogram för magen som jag ska göra ca 2 dagar i veckan för att få tillbaka min snygga mage som jag haft innan. Ska även försöka hålla koll på vad jag äter så att jag inte försvårar min träning.

Målet är inte att gå ner i vikt utan att få snyggare mage(benen, ryggen och armarna är rätt så snygga redan). Förstår ju att jag kommer förlora några kilon men det är inte det jag är ute efter.

Tänkte att jag kanske ska lägga upp bilder på hur magen ser ut, ungefär som före och efter bilder.


Nu tänkte jag att jag skulle få min skönhetssömn!

RSS 2.0